Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Oštja, ma kej ne vejste, da je treba odpret drugo temo, v Poročila s prireditev?
Mušnica, za kazen moraš še enkrat pohvalit tukaj...
Sem jo jast zdaj...
Meni se je kamen odvalil od srca, da je vse ratalo, kolkor tolk v redu...
Zdej mi prav slowly prenaša slike v Picasso, ma rezultati pa so na temle linku:
http://www.datoteka.si/file/2539/10--Gr ... 0-xls.html
Ostalo še pride...
malo več kasno...
Bravo pa vsem, ki ste zmagali s prihodom skozi cilj! :clap: :clap: :clap:
Prvič na tem teku in sem zelo zadovoljen z vzdušjem in organizacijo. Enostavno vse špila tako kot mora. Vsem organizatorjem en velik :clap:

Tek je bil kar težak, z nekaj prehodi. Sem komaj čakal da je večji breg, da lahko hodim. :D Enostavno imam pulz malo nižje in gre lažje.

Zanimivo, primorski pokal v gorskih tekih združuje kar 15 tekov :o :D

Čestitke Maci in Mušnici za prvi gorski tek :laola

Še letos pridem še na Primorsko,
Marjan
Ma dobro, ja, sem tudi jaz smetila v napačno rubriko :--( , pa zato še enkrat vse naj naj naj pohvale organizatorjem. Svetovni ste.

Tudi zame je bil tole prvi gorski tek.
Ja, malo s strahom sem šla, mi je bil v živem spominu pohod, ne tek, izpreed 3 ali 4 let,na Kamniško sedlo in moje čisto modre ustnice na vrhu, pa slabost med hojo in na vrhu....
Se je takrat srečno končalo, danes pa sem zares uživala, šla sme brez težav in z lahkoto, samo pot dol se mi je takooooo vlekla, kljub temu, da sem čvekala.
Ja, z mušnico sva za korajžo na začetku eno odpeli, pol je pa sape zmanjkalo.
Hm, teli gorski teki, hm, bo treba malo večkrat pogledat, kire face se tam rolajo.

Organizatorji, zz-zopka & ostali :clap: :laola :clap: :laola :clap:
GRRRRRR, grrrrrr, grrrrr, jej, kolk sem jezna...
Je kupu vače nov fotoaparat.... koooončnu, sem rekla, bojo lepe slike... baterije ne bo zmanjkalo... oči ne bojo krvave...
Ja in jast, da slučajno ne bi blo vse preveč fejst... sem na aparati pritisnila nejki, kej, ne vem, da je v dvorani vse motno in ubogo... :--( :--( :--(
Ma, bom zvohala od kje boljše slike, ma, jih bom...

Ma, če se kdo spozna na Picaso, naj mi prosim, napiše na ZS, če obstaja kakšna možnost, da mi te fotke, ki so lepe, hitreje prenese na splet. Ker zdaj mi 103 slike prenaša že več kot tri ure, ej, to je pa too much... Če kdo ve, kako, please, help!!!
Organizatorji so se res izjemno potrudili. Fantastična organizacija, prijazna in uigrana ekipa. Vreme super, tekmovalke in tekmovalci prav tako. Čestitke!
zz topka napisal/-a:Oštja, ma kej ne vejste, da je treba odpret drugo temo, v Poročila s prireditev?
Mušnica, za kazen moraš še enkrat pohvalit tukaj...
Sem jo jast zdaj...
Meni se je kamen odvalil od srca, da je vse ratalo, kolkor tolk v redu...
Zdej mi prav slowly prenaša slike v Picasso, ma rezultati pa so na temle linku:
http://www.datoteka.si/file/2539/10--Gr ... 0-xls.html
Ostalo še pride...
malo več kasno...
Bravo pa vsem, ki ste zmagali s prihodom skozi cilj! :clap: :clap: :clap:

Kot ponavadi, ne berem/se ne držim navodil :roll:
Pa te bom še tu enkrat pohvalila, no - vas vse, ki ste si vzeli čas za organizacijo teka danes :clap: :clap: :clap: .
Torej še enkrat: navdušena nad 1. gorskim tekom, ki sem se ga udeležila. Primorci so se spet odrezali, pa še narava okoli nas in razgled so bili prelepi. Kake veze imate gor, da se je vreme tako uredilo ne vem ampak ne bi nič mela proti, če mi pošlješ link :wink: .
Pridem drugo leto spet, bom še nabrala kondicije in več tekla. :rol:
No, se pa vidimo v Senožečah v nedeljo - upam. Se bomo zopet prirolali iz Ljubljane, je pač fajn v vaših krajih.
PS, sirup je tud zelo okusen :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA