Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

spikl
Na forumu nisem nič kaj konkretnega zasledil o teku ki naj bi se odvijal v nedeljo 18.4 menda bo konkurenca kar huda.Organizacija pa na višjem nivoju kot v preteklih letih.
Uporabniški avatar
 tae
Ja, res se ni nič pisalo o tem teku, zato sem upal, da bo le manjšina zvedela za to :D . Očitno sem se motil. No, tule je uradni razpis:
http://www.atletska-zveza.si/files/rezu ... il/POS.pdf

Konkurenca bo gotovo huda zaradi denarnih nagrad.

Jaz sem se že prijavil, zgodila pa se bo ena zanimivost na tem teku. Prvič bom tekmoval v kategoriji veteranov (veterani so drugače od 35. leta dalje, jaz sem star še 34, vendar sem letnik 1975, kar pa je že veteranska kategorija).
Uporabniški avatar
 olem
Na žalost se ne bom mogel udeležiti zaradi poškodbe :(. Pridem pa pogledat in navijat :)
Uporabniški avatar
 mrzli
Lep pozdrav
Meni je tud žal, da se letos ne bom mogel udeležiti teka. Zadnja 3 leta sem bil in je bil tek zmeraj med tednom. Letos , kot vidim so ga celo podaljšali na 8 km. Na žalost je glih isti dan Reški polmaraton, tko da, na žalost, ne morem. Tisti, ki boste tekli uživajte.
Pa lep pozdrav :laola
 bogi
zztopka.Najboljše ,da prideš v nedeljo k nam v Lož na 2.tekmo NTP in se udeležiš teka na Križno goro,pa še moža in deco pripelji s sabo.Na Uncu sta oba dobro žgala,kar se je poznalo tud na rezultatih. :) :) :laola :clap: :clap: lepo vabljeni
 spikl
tae napisal/-a:Ja, res se ni nič pisalo o tem teku, zato sem upal, da bo le manjšina zvedela za to :D . Očitno sem se motil. No, tule je uradni razpis:
http://www.atletska-zveza.si/files/rezu ... il/POS.pdf

Konkurenca bo gotovo huda zaradi denarnih nagrad.

Jaz sem se že prijavil, zgodila pa se bo ena zanimivost na tem teku. Prvič bom tekmoval v kategoriji veteranov (veterani so drugače od 35. leta dalje, jaz sem star še 34, vendar sem letnik 1975, kar pa je že veteranska kategorija).

ZA STOPNIČKE TAE SE BOŠ MORAL KAR POTRUDITI,PREJŠNA LETA BI JIH S TVOJO TRENUTNO FORMO SIGURNO DOBIL
Uporabniški avatar
 tae
Folk, kje ste pa zvedeli kakšna bo konkurenca oziroma kdo vse bo tekmoval?
Uporabniški avatar
 zz topka
bogi napisal/-a:zztopka.Najboljše ,da prideš v nedeljo k nam v Lož na 2.tekmo NTP in se udeležiš teka na Križno goro,pa še moža in deco pripelji s sabo.Na Uncu sta oba dobro žgala,kar se je poznalo tud na rezultatih. :) :) :laola :clap: :clap: lepo vabljeni

Ja, ne vem, če bo kej... danes grem na polhno zmagat na Javornik, tako , da za jutri ... ne vem, ne vem...Mi, vrhunski športniki rabimo tudi kej počitka, nje ?
 hitrohodec
Topka, jaz sem pa mislil, da se vidimo v Postojni in se zmeniva za sobotno tekmo v Zagrebu. Jaz sicer grem v Postojno na trening (progo bom prehodil) zato mislim, da bo kar težko ne priti na cilj kot zadnji, v tem trenutku pa si ne morem privoščiti teka, ker bi me to mišično preveč stalo, čez 4 tedne pa imam v Chihuahui (Mehika) članski Svetovni pokal v hoji, s člansko reprezentanco Slovenije (sicer sem edini) pa tekmujem na 50 Km razdalji (z vsemi najboljšimi na svetu), obenem je tekma na nadmorski višini 1500m...Upam le, da bodo imeli organizatorji v Postojni toliko potrpljenja, da ne bodo demontirali cilja preden bom prihodil do kraja... :juhuhu:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA