vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Staska
Lep pozdrav vsem!
Preden sem se odločila, da pišem sem, sem prečekirala celoten forum, da bi našla sebi podoben problem. Pa na žalost ni bilo temu tako. Pišem vam za nasvet, ker sama ne vem več kaj delam narobe med tekom.
Ko začnem s tekom me že takoj na začetku na razdalji 50 m začne boleti na desni strani pod rebri. Na začetku je bolečina mila, potem pa se stopnjuje. Poskusila sem že vse, od tega da upočasnim tempo, da se ustavim, primem in stiskam v tistem predelu, da pravilno diham... Bolečina izgine za minutko nato se pojavi nazaj. Problem pa je, ker ta bolečina ni vedno na istem mestu, ampak potuje, tako da se pokaže tudi tako da me boli na levi strani pod rebri ali pa celo na sredini pod žličko, občutek imam kot da bi imela kamen v trebuhu.
Pokazalo se mi je že tudi, da me boli na obeh straneh istočasno.
Malo sem že obupana, ker sem na začetku mislila da je problem kondicija, pa mislim da se motim.
Panika me je zagrabila včeraj, ko mi je fant rekel, da je lahko problem to, da imam hernijo. Se pravi, ko tečem, ko zabijam ob tla, da se bolečina ne kaže v hrbtenici, ampak da potuje in da se mi to potem kaže v tem predelu.
Ne vem, sama nisem tak strokovnjak za to, me je pa rahlo zagrabila panika.
Če ima kakšen nasvet ali podoben problem, bom vesela kakršnegakoli odziva.

Pozdravček S.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA