Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 danteslavko
Ker se je tekaška sezona že dodobra začela in ker sem to leto sklenil, da se bom bolj resno ukvarjal s tekom me zanima nekaj stvari. In sicer, kaj piti pred, med in po teku… Trenutno tečem pribljižno 50-60km na teden v tempu 5:00min/km ali pa še par sekund hitreje… Vode sem se že napil in je "ne morem" več... Za silo sem si nabavil Isostar ampak se mi zdi, da zadeva ni najboljsa. Kaj torej priporočate?
Druga zadeva, ki me zanima so tekaška oblačila... Predvsem bi trenutno rabil dobro tekaško majico... Ker se zelo potim, mi nekako te navadne bombazne majice niso po godu. Torej kaj in kje nabaviti stvari.

lp, Gregor
 skorc
Prestice so bolj zakon, jih je lažje jest, s palčkami se še pičiš kam. :)

Drugače pa pri tem tempu in kilometrini res ne rabiš kaj več kot vode. IMHO!
 danteslavko
Mah, saj se ne gre da bi potreboval kaj drugega...ampak nekako mi ne gre najbolj voda...sedaj pijem zeleni čaj z malo limone... :roll:
 MKC
danteslavko napisal/-a:Mah, saj se ne gre da bi potreboval kaj drugega...ampak nekako mi ne gre najbolj voda...sedaj pijem zeleni čaj z malo limone... :roll:

zeleni čaj lahko baje hitreje vodi do 'dehidracije' (ali nekaj takega) :?
Uporabniški avatar
 Loni
Zeleni čaj vsebuje tein, zaradi tega lahko povzroča dehidracijo. Podobno kot kofein.
Uporabniški avatar
 Tasko
Loni napisal/-a:Zeleni čaj vsebuje tein, zaradi tega lahko povzroča dehidracijo. Podobno kot kofein.

...vendar kofein povečuje fizično vzdržljivost.
Uporabniški avatar
 Tasko
danteslavko napisal/-a:Mah, saj se ne gre da bi potreboval kaj drugega...ampak nekako mi ne gre najbolj voda...sedaj pijem zeleni čaj z malo limone... :roll:

Če ti čaj odgovarja, zelenega zamenjaj s kakšnim sadnim, zeliščnim.
 danteslavko
Tasko napisal/-a:

Če ti čaj odgovarja, zelenega zamenjaj s kakšnim sadnim, zeliščnim.

bom poskusil s domačo meto :clap:
Uporabniški avatar
 Loni
danteslavko napisal/-a:bom poskusil s domačo meto :clap:

Metin čaj je zelo učinkovit pri odvajanju vode iz telesa, torej :shock:
 danteslavko
Loni napisal/-a:
danteslavko napisal/-a:bom poskusil s domačo meto :clap:

Metin čaj je zelo učinkovit pri odvajanju vode iz telesa, torej :shock:

:lol: na koncu bom kr pr vodi ostal :D
Uporabniški avatar
 Tasko