prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 genius30m
Zdravo!
Nabavljam tekaške copate za npr. K24 (krog okoli Koroške) in podobne hitre pohodno/tekaške dogodivščine. Torej skale, kamenje, trava, korenine, alsfalt (zelo malo),...
Gledal sem seveda Salomon:
- W XA Pro 3D Ultra Light
- XA PRO 3D ULTRA GTXU ali XA PRO 3D ULTRA (poleti se bojim, da mi bo prevroče v GTX)
- SPEEDCROSS 2 (v enem foromu sem zasledil, da so skale smrt za ta podplat)

Kaj pa Nike, Adidas,...?
Trenutno uporabljam Nike Air Zoom Kyotee GTX Shoes SS09 in so mi pozimi/jeseni in v dežju ok. Kot sem že napisal se poleti bojim GTX. Kakšno mnenje/predlogi?

Lep pozdrav.
Uporabniški avatar
 jozeg
v juliju lani, sem bil na K24 vseskozi v tekaških copatah, na srečo ob hoji - teku ponoči ni bilo rose med Raduho in Smrekovcem, drugod pa tudi dežja ne. Na tej trasi je po moje le del poti tak, da bi rabil bolj trd robusten podplat, ko se spuščaš in dvigaš (Raduha in Olševa).
Sam sem za malo daljše proge poskusil z La Sportivo in Merelom, nisem bil preveč zadovoljen, INOV še preiskušam, verjetno pa bom iskal kar pri Mizunu - je za širša stopala.
Mogoče se oglasi z nasvetom kdo, ki dela STL, tam vidim največ Salomonovih Modelov.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA