- 13 Avg 2010, 12:13
Pozdravjeni.
Sam tečem kakšna 2 meseca. Načeloma vsaki drugi dan. In običajna pot ki jo imamo je nekje 10km.
Zdaj pa se še je moja punca zagrela za tek. Danes naj bi si šli po njene tekaške copate v tomas sporta. Je bla že zadnjič tam na testu in so ji ugotovili da je pronator...
Prvi tek s njo sem imel v ponedeljek (6km) in so jo noge bolele še 3 dni.
Zanima me:
Kakšno dolžino bi šla skupaj tečt?
Jo naj med tekom priganjam (ko začne jamrat), ali raje ne?
Ima probleme z zaraščenima palcema na obeh nogah. Naj si zaradi tega kupi dosti večje čevlje? Nekje sem prebral da se da kupiti nastavek proti drgnjenju nožnih prstov. To se ji splača kupiti zadj (preventivno), ali kasneje, ko (če) bo prišlo do težav?
Hvala za odgovore in predloge...
Sam tečem kakšna 2 meseca. Načeloma vsaki drugi dan. In običajna pot ki jo imamo je nekje 10km.
Zdaj pa se še je moja punca zagrela za tek. Danes naj bi si šli po njene tekaške copate v tomas sporta. Je bla že zadnjič tam na testu in so ji ugotovili da je pronator...
Prvi tek s njo sem imel v ponedeljek (6km) in so jo noge bolele še 3 dni.
Zanima me:
Kakšno dolžino bi šla skupaj tečt?
Jo naj med tekom priganjam (ko začne jamrat), ali raje ne?
Ima probleme z zaraščenima palcema na obeh nogah. Naj si zaradi tega kupi dosti večje čevlje? Nekje sem prebral da se da kupiti nastavek proti drgnjenju nožnih prstov. To se ji splača kupiti zadj (preventivno), ali kasneje, ko (če) bo prišlo do težav?
Hvala za odgovore in predloge...
Nazadnje spremenil matjazvertus, dne 13 Avg 2010, 12:31, skupaj popravljeno 1 krat.