-  14 Okt 2010, 20:13

Včeraj se nas je, tudi nekaj TF-jevcev udeležilo nočnega teka po štengah na Kalvarijo.
Kar se mene tiče, sem obdržal tradicijo zadnjega mesta, a tokrat nisem dobil pokala, kljub temu,da je bil štart veličasten
Meni osebno se je potožilo po starih časih
Nekaj fotk
Rezultati
Nekateri ste bilo noro dobri

Kar se mene tiče, sem obdržal tradicijo zadnjega mesta, a tokrat nisem dobil pokala, kljub temu,da je bil štart veličasten

Meni osebno se je potožilo po starih časih
Nekaj fotk
Rezultati
Nekateri ste bilo noro dobri

Ni dvoma, pridem tudi naslednje leto. In kapo dol novemu staremu rekorderju.
 Ni dvoma, pridem tudi naslednje leto. In kapo dol novemu staremu rekorderju. 

Razlika je samo v tem, da je trpljenje krajše.
 Razlika je samo v tem, da je trpljenje krajše.  No, nisem ji čisto verjela, kasneje pa se je izkazalo, da je gospa imela še kako prav.
 No, nisem ji čisto verjela, kasneje pa se je izkazalo, da je gospa imela še kako prav.  
  ....zadnjo strmino sem že po vseh štirih hodla, ja znajt se je treba.....
 ....zadnjo strmino sem že po vseh štirih hodla, ja znajt se je treba..... 
 sem se spraševala zakaj g. Kangler še ni gondole na Kalvarijo naredil?  uuu....no, po kakšnih 5 min. je spet šlo in pot navzdol je bila ob navijanju ostalim tekačem "solidna".
 sem se spraševala zakaj g. Kangler še ni gondole na Kalvarijo naredil?  uuu....no, po kakšnih 5 min. je spet šlo in pot navzdol je bila ob navijanju ostalim tekačem "solidna".  Vreme, čestitke da si se spopadel z temi štengami, uvrstitev in čas pa nista pomembna!
  Vreme, čestitke da si se spopadel z temi štengami, uvrstitev in čas pa nista pomembna!