Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Hvala organizatorjem za ponovno lepo organizirano prireditev :clap: , lepe nagrade (tudi za tiste, ki nam ni uspelo na stopničke) in bogat srečelov, vsem udeležencem pa za dobro vzdušje. Je blo težko, a na cilju se vse pozabi (tudi to, da sem se med tekmo večkrat spraševala, kaj mi je tega treba in se 100% odločila, da ne grem nikoli več :mrgreen: )
Čestitke vsem za odlične dosežke, predvsem pa tistim, ki so včeraj krožili še na Sladkih6.
Carji ste :clap:
Jaz sem pa v lepem, počasnem tempu tudi zmogla eno pohodniško varianto :oops: Dol pa z gondolo :D
Še ena lepo organizirana tekma na krasnem Pohorju.
Veliko nas je bilo. Srečal sem ogromno tekaških prijateljev.
Gor grede sem užival v dihanju na polno. Dol ob umirjenem sprehodu
v prijetni družbi.
Lenz, tvoje fotografije so zakon.
:laola
Res lepa nedelja, da ji ni para, seveda zaradi že tradicionalnega PEŠ NA POHORJE
Sicer v tekmovalnem delu, sem se netekmovalno podal na vrh Pohorja s hčero :D
Družba na vrhu taprava :TF)
@Lenz hvala za čudovite foto utrinke
lep,pozdrav še jaz bi se pridružil pohvalnim koemetarjem,kaj pa bi drugega pričakovali,ekipa je utečena.Žal mije da nisem mogel piočakati do konca po moji napaki sem pozabil opremo za preobleč in kupone tako nisem imel nič za preobleč patudi majica od organizatorja mi ni pripadala brez kupona.Vglavnem vse" O K" se vi dimo na zimskem delu Še enkrat lep pozdrav tekačem nekateri se res zadnje čase vidimo samo NA POHORJU.ŠE to rezultati so že?
Se pridružujem vsem pohvalam. Bi pa vendarle dodal eno kritično pripombo.

Tisto individualno preštevanje vsakega posameznika na štartu tekmovalnega dela se mi zdi nepotrebno. Pri takem številu udeležencev je to (pre)dolgotrajno opravilo in kar malo mučno, ker tako množico težko pripraviš do tega da bi bila dobrih 20min tiho in pozorna. Če bi to bilo kakšno državno prvenstvo v gorskem teku ali kaj podobnega, potem bi to še imelo smisel. Tukaj pa so motivi prireditve samopreseganje, spodbujanje pozitivnega tekmovanja, druženje... Če je kdo tako zelo neugnan, da bi poskušal goljufati s predčasnim štartom, kar naj gre. S takimi se ne splača ukvarjati...

Sicer pa...enkratno. :P
.....in to ne more biti nekdo od boljših, ker njih vsak pozna. Če pa si nekdo na ta račun želi "izboljšati" čas, pa tako kot je rekel Heligo, naj mu bo, čeprav bo sam vedel, da je švinglal samega sebe :mrgreen: .

Drugače pohvale otganizatorju za dobro organiziran pohod/tekmo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA