Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Pozdravljena nova stara tekačica :clap:
Lepo darilce si si privoščila za začetek, tako je prav.
Lep tek ti želim :laola
Pozdrav na forumu!
:TF) je res OK., postal je že prava skupnost tekaških navdušencev, kjer lahko dobiš vse tisto, kar rabiš: nasvete, mnenja, informacije o tekmah in poročila, pa galerije itd...v zadnjem času je obogaten z vrsto koristnih člankov, ki jih lahko tudi komentiraš...poleg tega pa se mnogi med sabo tudi poznamo in druženje na tekmah (in treningih) je neprecenljiva točka delovanja te skupnosti...
Sem eden hujših predstavnikov "nesistematičnega in neodgovornega tekanja" :mrgreen: , zato ti kakih nasvetov ne bom mogel dajati, pa ni problema, na forumu jih je dovolj, tako nasvetov, kot sistematično delujočih posameznikov, ki ti bodo z veseljem pomagali.

Se vidimo in
LP, vencelj
Hvala ti Vencelj, sem šele zdaj zares utegnila prebrati tiste zadeve, katere me zanimajo :D Sem pa najbrž želela po krajši poti, pa očitno tukaj ne deluje :mrgreen:
Evo, lep dan je danes za menoj po tekaški prireditvi v Sežani. Lušten - dinamičen tek, dobra jota, le buteljka domačega Terana se mi je izmuznila iz rok in našla svoje domovanje na robniku pločnika :cry: Jah, bo treba ponoviti :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA