Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ker sem bil službeno zadržan in sem moral izpustiti ta tek sem vseeno doniral zavetišču in to iz cisto enostavnega razloga, ker sem videl kako sta Ero in njegova boljša polovica poskrbela za izgubljenega kužak, v Isti in sta se potrudila, da je našel prevoz domov, ker je pretekel celih 21 km v Novigrad.
Hoj,

se javljam, čeprav tokrat nisem tekel na Božičkovem teku. Sem pa na štartu uspel posneti nekaj fotografij in oddati prispevek za otroke. Lepo vas je bilo spet videti. Čestitke Erotu za ponovno organizacijo in vsem, ki ste tekali in prispevali v dobrodelne namene :clap: .

FOTKE: http://picasaweb.google.com/marathon85/BozickovTekTF2010#slideshow/5553964612119171538.

Lep pozdrav in vesele praznike.

Matjaž
TF je zakon!!! :wink:

Še enkrat več se je dokazal, da smo res ena fajn klapa,
ki rada združi prijetno z koristnim...upam, da bomo lahko vsaj malo pomagali
našim Rdečim noskom oz. zavetišču Horjul in jim vsaj malo polepšali prihajajoče praznike.
Hvala lepa vsem za dobro družbo, še posebej hvala Erotu :laola

p.s.
zdej sem pa kr mal važn, ker imam nov ruzak...tnx Karmen in ekipi Salomon :clap:
raf napisal/-a:Ker sem bil službeno zadržan in sem moral izpustiti ta tek sem vseeno doniral zavetišču in to iz cisto enostavnega razloga, ker sem videl kako sta Ero in njegova boljša polovica poskrbela za izgubljenega kužak, v Isti in sta se potrudila, da je našel prevoz domov, ker je pretekel celih 21 km v Novigrad.

Raf, hvala tebi. Pia se je zavzela zanj. Po zadnjih informacijah (torek zvečer) je bil kužek še kar pri kuharju. Očitno mu je sedel v srce :)
Hvala vsem vam, ki ste danes prišli. Vi ste zakon. V zelo prijetnem vzdušju in ravno pravem vremenu (vsako vreme je pravo za dobra dela) smo odtekli krog po Rožniku, se naklepetali, zbrali precej zamaškov in tonerjev in kar nekaj sredstev.

Skupaj z nakazili na TRR društva smo zbrali:

141 € za Rdeče noske
133 € za Zavetišče Horjul
skupaj 274 €

Še enkrat hvala vsem vam. Lahko ste ponosni nase :)

ps: ko bodo šla sredstva naprej, bom o tem poročal...
ero napisal/-a:Hvala vsem vam, ki ste danes prišli. Vi ste zakon. V zelo prijetnem vzdušju in ravno pravem vremenu (vsako vreme je pravo za dobra dela) smo odtekli krog po Rožniku, se naklepetali, zbrali precej zamaškov in tonerjev in kar nekaj sredstev.

Skupaj z nakazili na TRR društva smo zbrali:

141 € za Rdeče noske
133 € za Zavetišče Horjul
skupaj 274 €

Še enkrat hvala vsem vam. Lahko ste ponosni nase :)

ps: ko bodo šla sredstva naprej, bom o tem poročal...

Super;

torej smo poleg lepega teka in spoznavanja novih - starih tekačev naredili še dobro delo... :laola
Nazadnje spremenil mazi, dne 24 Dec 2010, 16:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Predvsem čestitke za organizacijo te lepe geste.
Ja tam kjer je volja se marsikaj da....to smo vsi včeraj dokazali..
Sem zelo vesela, da sem spravla skup tolko volje in premagala tremo in
se pridružila temu luštnemu in prejetnemu dogovdku,
ki bo zame kot začetnico v tekaških supergah še kako ostal za zmeraj v spominu..

TOREJ HVALA VSEM...IN SREČNO POT...v supergah ali brez !!

BRAVO MI!! :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA