- 29 Dec 2010, 18:07
v temi poročila s prireditev , nisem zasledil, da bi dne 4.12.2010 bil ta tek. ker nočem, da se tradicija prekine že po treh tekih, nudim možnost, da se udeležite 4. veg. teka, na silvestrovo.
štart teka, ob 10 uri izpred moje hiše, dobravlje 69
tek poteka po makedamu in stezah do školja nad velikimi žabljami in nazaj. višinske razlike je cca 400 m. pot ni označena, teče se v mojem tempu, torej, tempu najpočasnejšega. med tekom je prepovedano kaditi.
čas teka je cca 1,5 h. okrepčevalnic ni.
po teku, razdelim nagradni sklad: nekaj kiwija, kakija. če nas bo manj kot 1000, bom skuhal malo čaja.
prvi trije dobijo nagrade ki jih sponzorira združenje vegetarijancev slovenije
kraški pršut, pečen odojek in vol na ražnju
tek šteje za točke vegetarijanskih tekov. vsako leto dobite po eno točko. prvi, ki zbere 100 točk, dobi marcedez benz serije 3, letnik 2010
torej, tek bo, koliko vas bo, tudi že približno vem. na prvem teku nas je bilo cca 15 na drugem cca 10, na tretjem sem bil sam
, na četrtem,...
vesele praznike
štart teka, ob 10 uri izpred moje hiše, dobravlje 69
tek poteka po makedamu in stezah do školja nad velikimi žabljami in nazaj. višinske razlike je cca 400 m. pot ni označena, teče se v mojem tempu, torej, tempu najpočasnejšega. med tekom je prepovedano kaditi.
čas teka je cca 1,5 h. okrepčevalnic ni.
po teku, razdelim nagradni sklad: nekaj kiwija, kakija. če nas bo manj kot 1000, bom skuhal malo čaja.
prvi trije dobijo nagrade ki jih sponzorira združenje vegetarijancev slovenije
kraški pršut, pečen odojek in vol na ražnju
tek šteje za točke vegetarijanskih tekov. vsako leto dobite po eno točko. prvi, ki zbere 100 točk, dobi marcedez benz serije 3, letnik 2010

torej, tek bo, koliko vas bo, tudi že približno vem. na prvem teku nas je bilo cca 15 na drugem cca 10, na tretjem sem bil sam

vesele praznike

Za ogrevanje oplejem 10 koruz, potem grem pa v krompir.