Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 flying eagle
glede na to ko so sami maratoni od januarja pa do decembra in ko pijemo vodo zakaj nekateri mecejo zamecke stran
zakaj ni kaksen pravi organizator ki bi nabavil kontejnerje al kaj podobno in da bi zbirali zamaske, ki nekateri zelo potrebujejo nase pomoci
saj vem da je govoriti lazje kot narediti
"En zamasek je kot kaplja, ko jih je veliko je dez, izvir, reka in morje."
zbirajmo za tole naso mio ,naredite nekaj dobrega ,zelo vam bo hvalezna
http://www.zamaski-mia.si/?page_id=18
tudi sam zbiram
pa lep tekaski pozdrav :laola :D
Uporabniški avatar
 Loni
V Sežani je napovedovalec omenjal zbiranje zamaškov po mikrofonu. Forumovci jih pa tudi zbiramo, ravno tako kot prazne kartuše. In jih ob priliki oddamo na pravi naslov.
 rzidar1
kolikor vem, gre akcija zbiranja zamaškov za mio h koncu. nekje do konec maja (ali aprila, ne vem točno, lahko pa jutri vprašam, ko jih ravno grem dostavit) se še zbirajo, potem pa se preusmerijo na nekega drugega otročka iz mb.
mi, vrtci, šole, pekarne, službe,... jih zbiramo že kar debelo leto in pol (tako dolgo že traja akcija za mio) in nabrali smo jih... ufff... jaz jih grem v vrtec iskat s prikolico (s cerado) in jo takoj napolnemo. jih pa pri njih pobiram cca. 2x letno.
v glavnem... zamaški se zbirajo vse od anžeta in se bodo (po moje) še zelo zelo dolgo!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA