prostor za zapis povezav na spletna mesta, ki so se vam vtisnila v spomin in jih radi obiskujete in ki jih priporočate vsem nam ...
Uporabniški avatar
 zigzag
#251479
Pred tremi dnevi se je na You Tubu pojavil TALE VIDEO in v nekaj dneh si ga je ogledalo
več kot 3,3 milijona ljudi.

Mene vsebina ne preseneča, se mi pa zdi zanimiva. Kaj pa vi mislite?
#251533
Mislim, da žal (ali na srečo) ni to, kar zgleda. Če bi bili to ostanki bitja iz vesolja, bi že delali analize strukture njegovega telesa, vseskupaj bi prevzela vojska z vsemi posledicami.
Ali na kratko posneti se da dandanes že vse. Lažni posnetek torej, bi glasoval.
#251696
nemogoče je, da bi pri tako velikem prostoru kot je vesolje bili sami. ampak kako bi se srečali? recimo premer naše galaksije je 100.000 svetlobnih let. imamo na milijone galaksij in v vsaki galaksiji na milijone zvezd kot je naše sonce. čudno bi bilo, da nikjer ne bi bilo nič. ne vem na kak način bi lahko še tako inteligentna bitja premagovala take razdalje.
vprašenje je tudi, v kaki obliki so "oni drugi". ziher se evolucija v kaki drugi galaksiji ni tako poigrala z njimi, da zgledajo tako čudno tako kot mi. ker to kar kažejo nam kot bitja iz vesolja je vse podobno nam. vedno imajo roke, noge, glavo.
in tukaj nastopi moja teorija:
kaj pa če smo to mi, ljudje , oz. naši potomci čez mnogo, mnogo let?
pa so prišli malo v zgodovino pogledat. mogoče se je tam v prihodnosti kaj "pokvarilo" in rabijo kake izvorne celice. so pa pogruntali kaj o ukrivljenosti časa in prostora in znajo to pametno izkoristit.
ampak se ne kažejo in nič ne spreminjajo, da ne bi spreminjali toka zgodovine. vem, zveni kot film terminator I., ali pa back to future, ampak... tam nekje so.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA