vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

:P Ker sem bolj nova pri teku in tudi na forumu, pa se mi zdi super, da lahko koga kaj vprašaš in hitro dobiš odgovor - evo novo vprašanje:
Mogoče je malo čudno, ampak nekaj si pa res ne znam razložiti - zakaj me mnogokrat tam nekje po 7 km teka začne boleti v levi rami? Bi rekla, da je z mano nekaj narobe, ampak hči ima isto težavo. Samo ne rečt, da je z obema nekaj narobe?
LP vsem :D
Uporabniški avatar
 Matevz
To je mene tudi včasih "dajal", ampak zdaj pa že precej let ne. Mislim, da je bilo povezano z (pre)visoko intenzivnostjo. Nekaj podobnega kot bodec (bolečina levo ali desno od trebuha).
magda napisal/-a:- zakaj me mnogokrat tam nekje po 7 km teka začne boleti v levi rami?...

Mene je bolela včasih leva, včasih desna rama in to po pretečenih 5 do 10 km. Potem pa so me najprej Miro, nato pa trenerji pri Poletovi ekipi opozorili, naj sprostim rame, dvignem glavo in naj ne gledam v tla ter naj tečem bolj sproščeno. Od takrat sem se trudil sprostiti rame in tilnik, glavo poskušam obdržati dvignjeno in tudi bolečine se ne pojavljajo več Sicer to niso bile ne vem kakšne hude bolečine, to je bil bolj kot nek grč ali zastoj mišic v ramah, včasih pa v tilniku. Mogoče imata s hčerko enak način teka in se pojavlja pri obeh. To je seveda samo moja izkušnja in ni rečeno, da je lahko tudi pri tebi enako.
Uporabniški avatar
 guinness
hehe, najbrz imas obcutek kot bi te kdo zbadal pod lopatico. nic posebnega. podobno kot "bodec" nihce natancno ne zna povedati za kaj gre. ali pa znajo in niso enotnega mnenja.

ne sekiraj se. sam naprimer divjim sportom navkljub nikoli nisem imel tezav z zulji, zlomi, zvini, sklepi ipd. me pa vcasih zvije katera izmed prej omenjenih tezav.

nekaj mora boleti. magari zob po popivanju ob 2h zjutraj :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA