Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Najprej čestitke vsem za uspešen tek v Mekinjah, predvsem pa bravo vsem za stopničke! :clap:

Tekaški forum smo spet več kot odlično zastopali na današnjem krosu in pobrali kr zajeten kupček medalj po različnih kategorijah...BRAVO TF!!! :laola

Sam sem prvič tekel na tem teku, z rezultatom ful zadovoljen, sploh po vseh težavah, ki sem jih imel po Formaratonu (ni kilometrine :wink: ) zato sem šel na ta kros predvsem z ciljem, da vidim, če noge zdržijo vse te "kuclne"...samo progo sem vseeno pričakoval malo bolj ravninsko ampak ne reče se mu zastonj kros zato prov velik časa za počitek ni bilo. Klanec takoj na štartu in predvsem tisti daljši nekje vmes sta kr dobr dvignla pulz. :lol:

Organizacija super, nagrada še boljš :clap: ... razen z eno manjšo tehnično težavo.
Zelo dolgo čakanje na razglasitev rezultatov in podelitev medalj!

Ampak to ni sploh ni tako velik problem, da drugo leto ne bi spet prišli v Mekinje...see ya :wink:
Obivankenobi napisal/-a:Špela, drugače pa ne se obremenjevat glede kuverte... :nono: :) , notri je bila sigurno čestitka za absolutne zmagovalce... :D

Se niti slučajno ne sekiram. Če bi hodila na teke zaradi tega, bi bilo to čisto preveč podobno službi. :shock: :--

aadler napisal/-a:Čestitam ŠPELA za stopničke,sodeč po sliki na kateri se smejiš si imela še kar nek rezerve :D

Fredi, tokrat sem pač slučajno pravočasno videla fotografa. :D
Po sili razmer jaz sem se po 7-ih letih spet spravil na eno tekaško prireditev.

Sem vesel, da je bil to ravno Mekinjski kros. Prvič zato, ker prihajam iz Kamnika, drugič pa zaradi super trase. Tistega konca prej sploh nisem poznal.

Organizacijo lahko samo pohvalim, kar se mene tiče, brez pripomb. Je pa res, da sem jo po koncu teka takoj popihal domov. Tako da mi je bilo prihranjeno čakanje na rezultate.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA