Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
#23463
MatjazV napisal/-a:Ljubljanski maraton je resnično prireditev, ki jo ne bi smel izpustiti noben rekreativni tekač, saj pomeni praznik teka in druženja za Ljubljano in Slovenijo. Vzdušje pred, med in po tekmi je res nekaj posebnega. Vsakdo ima možnost, da med množico tekačev najde skupinico, ki teče z njemu primernim tempom in mu tako pomaga doseči zastavljeni cilj.

Hoj forumci :wink:
Izhodišče za to temo sem vzel post MatjažaV, ki je meni osebno eno izmed najboljših povabil (in to z dobrim razlogom) na tekaško prireditev. Ker N'ti forumci lobirajo pri meni, bom jaz lobiral-novačil pri vas. Zakaj gre?
Ko gledam kakšno število forumk in forumcev je prijavljeno na Lj-maraton se mi zdi, da moramo narediti vzdušje kot ga Ljubljana še ni videla še manj pa doživela. Kaj moramo storiti za to:
- Ko opazimo člana TF, ki ga ne poznamo, se takoj predstavimo in navežemo stike; :lol:
- Kdor ima dres TF, naj bo v dresu TF; :lol:
- Kdor ima rutko TF, naj ima rutko TF, kdor jo nima, naj jo nabavi pri Barb;
- Na pikniku sem dobil informacijo o zastavah TF. :lol: Halo, halo Celje halo, halo Dušan javi se, kako kaže z zastavami? Imamo zastavonoše? :roll:
- Obvezno je obojestransko vzpodbujanje in navijanje med člani TF, kdor ne zna pravil navijanja, za njega je kontaktna oseba N'ta (je mati pravil TF navijanja, jih zna na pamet); :lol:
- Pred štartom je obvezen TF pozdrav, kdor ga ne zna se ga bo hitro naučil; :lol:
- Predstavimo Tekaški forum, kot eno veliko homogeno družino, družino dobrih ljudi, družino odličnih in fer športnikov. Naj nas ljudje sanjajo. :lol:
- Po maratonu je obvezna ANA-LIZA, saj veste druženje, boljše spoznavanje novih članic in članov TF; :lol: Premislimo o večjem prostoru za ANA-LIZO! Predlogi?
Skratka imejmo se fajn luštn, sprostimo se in uživajmo v našem prazniku, naredimo prijeten tekaški žur, tak kot se spodobi. Ja seveda, tekma in rezultati? Rezultati bodo prišli sami od sebe, boste videl. Saj smo treniral, a ne? :lol:
Kaj pravite na to: preživeti ali doživeti 9. LJM??? :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
#23464
Predlagam zborno mesto že pred začetkom maratona :) Samo soločt ga še treba :mrgreen:
Uporabniški avatar
 mihaperme
#23465
TOOOOOOOOOOOOOO Lučko. :laola . Da se bo na deleč videlo za kateri klub s ponosom tečemo in ga predstavljamo. Vsekakor pa bomo Lj maraton preživeli, saj kot praviš smo trenirali celo leto. Jaz bom imel sam rutko, k dresa še nimam.
Lahko bi pred štartom naredil eno gasilsko sliko tako velike družine.
Komej čakam nedeljo oz. dan D zame (prvi maraton).
:TF)

Po maratonu pa :toast:
Uporabniški avatar
 Filipid
#23467
Združimo prijetno s koristnim :lol: in se držimo tistega kar je napisal Lučko. Če manjkajo zastavanoše se jaz takoj javim. Vsekakor pa pridem navijat in spodbujat našo družino :D . K Lučkotovemu postu bi dodal še to, da pridite tudi ostali člani, ki ne boste tekli, da bomo skupaj navijali :clap: za ostale naše člane, ki bodo tekli.
 Nataša
#23468
a ste slišal, kaj je reku Lučko??!! zdej pa držat se tega, drgač bo hudič!!! :wink: :D :lol:

rečem lahko samo JEEEESSSSS in pa TOOOOOOO in pa DEJMO NAAAAAŠI!!!!

najbolj mi je pa všeč: "naj nas ljudje sanjajo" :lol: Lahko bi parafrazirala v:"naj neham sanjat romiha in začnem sanjat TF na lj. maratonu" 8)

predlagam, da se pred štartom zberemo kar na štartnem mestu, mislim, da nas ne bo težko najt (obvezno rutke na glavo!!). prej bomo verjetno vsak po svoje se rihtal in oblačl, potem pa en določen cajt pred začetkom se pa zberemo in si podajamo šnopc in vlivamo pogum :D

za analizo pa ne vem, ker bi bil velik plac... :roll: kdo ve??
 dpop
#23469
Nataša napisal/-a:za analizo pa ne vem, ker bi bil velik plac... :roll: kdo ve??


Galusova dvorana v CD?... Nta bo pa zapela slovensko himno
v hard-rock izvedbi :twisted:

No... kakorkoli že... jaz si bom na A4 list sprintal (objestransko)
logotip TF in potem ob poti maratona mahal... kot priden
pionirček... j**i ga, men je pri manj kot 15 stopinjah tečt enako
samomoru, zato bom samo "aktivni" navijač...

Lahko pa tudi koga "pritisnem"... če bo ravno prilika...
sem celo leto pridno treniral tovrstno akivnost... in tudi
moj "ta dolg" me zdej že uboga... :wink:

1148 Darko

P.S. A kot navijač imam lahko "rutko" ali je to
preveč "bogokletno"??? :?
Uporabniški avatar
 Matevz
#23475
dpop napisal/-a:P.S. A kot navijač imam lahko "rutko" ali je to
preveč "bogokletno"??? :?

Rutko pa obvezno, da bo folk vsaj vedu kdo jih je prtisnu :D :D :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#23478
DPOP ti sam pritisni dokler še lahko :oops: :lol: .
Mi bomo pa bežal namesto tebe po Ljubljanskih ulicah pred drugimi.Pa bomo naredili prijetno s koristnim, a kako.Ti boš pritiskal :oops: :lol: mi bomo pa laufali.Lučko je vprašal kakšen imamo predlog za analizo.
Ja glede na to, da nas je že kot malo misto.Bi blo najboljše imet plac na Ljubljanskem gradu, pol pa naredimo žurko, da se jo bojo še prihodnji rodovi forumovcev spominjali.Pa bojo rekli:"Evo tukaj so pa naši prapratekaški forumovci imeli ustanovni veliki žur!"
Madonca bomo pisali zgodovino teka, ali ne?
Skratka, enostavno lahko pokažemo, da smo druščina ljudi, ki jih zanima samo veselo druženje in pozitivizem.Kar se tiče drugih polit.... pa nas ne briga.Saj smo zato na temu svetu, da se imamo lepo ne pa da se drug drugega postrani gledamo.Enostavno lahko razbijemo tisti stererotip o Slovencih, da če bi fovšarija gorela ne bi bilo treba drva.
Da, ko prihajamo proti cilju, da iztisnemo zadnje atome moči.Tam so pa pol tko nosila in ne bojo imeli daleč za nosit, če bo katerega zanesla mal sem ter
tja.
Začnimo ja zbirati neke vrste predloge ali pa se enostavno dobimo nekje, sam da bo finofajn.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Dule
#23483
Lučko napisal/-a:Skratka imejmo se fajn luštn, sprostimo se in uživajmo v našem prazniku, naredimo prijeten tekaški žur, tak kot se spodobi. Ja seveda, tekma in rezultati? Rezultati bodo prišli sami od sebe, boste videl. Saj smo treniral, a ne?


Tudi jaz to želim vsem tekačem in tekačicam dobre volje :D . Tudi rezultati bodo veliko boljši če se bomo držali zgornjih navodil :lol: .

Glede analize po teku pa žal nič ne obljubim, ker po lanskih izkušnjah sem komaj čakal tuširanje in domači fotelj.. no mogoče pa bo letos čisto drugače.. :roll:
 Ninocka
#23484
BRAVO LUČKO&FANTJE! Vaši post-i so me prav razveselili..To so besede za nedeljsi tekaški praznik in skupnost TF-ma. Sama se izjemno veselim mojega prvega polmaratona in želim to radost (in tudi morebitno bolečino) deliti z vami...
No, samo rutko si še moram priskrbeti. Barbaaaaaaaaaa!
Uporabniški avatar
 marathon95
#23487
Dojdem i ja.
S Tinijem sam se već dogovoril za ANU i LIZU, pa bum probal i s ostatkom TF-a :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
#23493
Okol AnaLize se torej strinjamo, da BO.
Kje?
Prostor mora bit malo večji, pa ne sme bit predaleč od cilja (= v centru mesta) in ne zaprt. Variante bi lahko bile:
- katera od kavarn (Evropa, Union) - bolj umirjena varianta
- pivnica (npr. Kra-kra (v nedeljo odprt šele od 18h->) :(
- pubi (Zlata ladjica, Cutty Sark, Holidays, As terasa)

V vsakem primeru nas bo precej, in bi blo fino rezervirat (ob 5000 tekačih lahko še kdo dobi podobne analitične ideje).

Še kak predlog?
Se javim, da to zorganiziram, ko dosežemo konsenz.
8)
#23498
Kaj pravite na to: preživeti ali doživeti 9. LJM??? :roll: :wink:[quote]

Zame bo vsekakor oboje: doživeti in preživeti! In to rekreativnih 6 km. Oh, kje je tistih 21 km, se mi zdi trenutno skoraj nemogoče, da bi jih kdaj zmogla prelaufat! Še za teh 6 km dvomim, da bom zmogla celo progo.
Mi bo pa v tolažbo, da bom imela ob sebi ekipo 39 tekačev iz moje službe. Tako, da bom tekla (in občasno hodila) v dvojni vlogi, kot članica prestižnega TF in seveda Slovenskega združenja za duševno zdravje Šent, kjer sem zaposlena. Zelo sem vesela in ponosna, ker ne gremo teči samo zaposleni, ampak tudi naši uporabniki, ki imajo težave z duševnim zdravjem in jih je velika večina na zdravilih, pa vseeno najdejo voljo in pogum za zdravo življenje!
Škoda, ker se ne bom mogla spoznati z ostalimi TF - jevci, ker bom pač morala biti z mojo ekipo, bom pa vsekakor izkoristila kakšno drugo priložnost za to. Kdo ve, mogoče pa zberem pogum (glede na to, da še nikogar ne poznam) in pridem med vas v Logarsko.
V nedeljo pa vsem želim čimbolj lahke noge!
Uporabniški avatar
 Barb
#23512
pegaz napisal/-a:Okol AnaLize se torej strinjamo, da BO.
Kje?
Še kak predlog?

Ja sej vas budno spremljam,...samo čas&delo me malo ovirata,za kakšna izčrpna poročila

Še ena ideja Pivnica Foculus :?:

Bi pa sigurno morali vnaprej rezervirati.

Vprašanje pa je,koliko od udeležencev na maratonu bo tudi udeleženih na ana-lizi?

Marathon95,a ti misliš vseh 50 pripeljat :?:
 mojA
#23538
Zanima me vaše mišljenje in kakšen nasvet v primeru kašlja. Vzrok je kronično vnetje zgornjih dihalnih poti, katero se pojavlja vsako leto ob tem času. Po izjavi zdravnika, ni zdravil - le pitje zeliščnih čajev, medu ipd v primeru poslabšanja. Tare vas kašelj z izpljuvki ter šarmantno hripav glas. Oseba je moškega spola, izredno trmasta in samosvoja. Ali ima kdo podobno izkušnjo – gre človek lahko na maraton ali si bo vse še poslabšal. Drugače nima težav ob teku, le njegovih izpljuvkov se moraš zelo domiselno izogibati. :?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA