Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Še en čudovit tek na Vršič, v idilični naravi in primernih vremenskih pogojih.

Dosegel svoj PB na Vršiču, nazaj v dolino sem se odpravil z Jernejo peš, tako da sva lahko bolj podrobno uživala v lepotah narave. :D

V Kranjski Gori zadnji hip ujela topel obrok (odlična juha).

Čestitke vsem za osvojen Vršič in se vidimo drugo leto!

Slike:

https://picasaweb.google.com/atles73/Vr ... Y6Yz6ytlAE

LP Tomaž
Tomaž čestitke še enkrat!!! :clap: ...glede na tvoje "grizenje" in ostalih tekačev proti vrhu se bojim, da je danes zaprta cesta proti Vršiču...rekonstrukcija :lol:

Super fotke in mi je kr žal, da nisem bil zraven...naslednje leto 100%..see ya :wink:
muc napisal/-a:Tomaž čestitke še enkrat!!! :clap: ...glede na tvoje "grizenje" in ostalih tekačev proti vrhu se bojim, da je danes zaprta cesta proti Vršiču...rekonstrukcija :lol:

Super fotke in mi je kr žal, da nisem bil zraven...naslednje leto 100%..see ya :wink:

Hvala obema za čestitke.

Ne boš verjel muc, a veš da sem celo pot nazaj do Kranjske Gore nosil eno granitno kocko za spomin. :lol:

Je ležala na eni serpentini, samo sigurno je nisem jest ven vrgu, moja naloga je bila bolj valjanje in utrjevanje ceste..... :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA