Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Vabljeni na zanimiv in razgiban tek na Dražgoško goro, ki tudi letos spada v okvir Gorenjskega pokala v rekreativnih tekih. Tekmovanje bo v nedeljo, 28.8.2011 s startom ob 10.uri na Rudnem v Selški dolini, kjer bo treba premagati progo dolgo 7,5km z 690 m višinske razlike. Več podrobnosti je na spletni strani organizatorja - Športnega društva Dražgoše: http://www.sd-drazgose.si/images/stories/razpis_rudno_draz_gora_2011.pdf
Lepo povabljeni,
Športno društvo Dražgoše
Še ena lepa gorska za Gorenjski pokal, ki bo sledila današnji kranjskogorski 10-ki in dovžanki naslednji teden.
Tek je že postal tradicionalen, Dražgošani pa so tudi že dokazali, da znajo biti dobri organizatorji. Priporočam :!: :juhuhu:

LP, vencelj
Tek je postal tradicionalen, letos je na sporedu že sedmič. Prva leta sem na teku redno nastopal, na štart sem vedno prišel peš, ker je oddaljen le 1,5 km. Ker pa nimam rad tekov, kjer se teče "na" nekaj, sem tudi na tem nehal tekmovati in sem se ga nekajkrat udeležil kot gledalec in navijač. Sedaj se že par let prekriva z meni bolj ustrezno ravninsko tekaško prireditvijo in me tudi med navijači ni več. Po svoje škoda, lepo je bilo.
Ljubiteljem gorskih tekov (kar jaz nisem) in narave (med katere se prištevam), je Tek na Dražgoško goro pisan na kožo.
Vabljeni :!:

LP, vencelj
Tudi jaz nisem gorski tekač, sem pa ljubitelj narave , zato je tale tek na mojem letošnjem programu. Ognjeni krst.
Kljub temu bom verjetno manj trpel, kot bi npr. na atletski stezi v Domžalah, na vročem tartanu.
Odkar imamo v Radolci pravo atletsko stezo , je tartan pogosta podlaga mojih treningov .
Sinoči po 21.uri se nas je kar nekaj potilo na še vedno razgretem tartanu. K sreči je iz Begunj vel prijetni vetrič in prinašal vonj po kravjekih . Tega v mestih nimajo , zato me ne vleče na mestni asfalt in stadione. :lol:
Zaradi obnove osnovne šole v Dražgošah, bo podelitev priznanj in nagrad ter topli obrok pri Brunarici Dražgoše. Nahaja se takoj na začetku vasi (iz smeri Železniki) ob cesti na ovinku pred vasjo. Pot iz cilja bo tudi ustrezno označena.
še enkrat povabljeni na tek.
ŠD Dražgoše

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA