Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 KOVINSKI LEKARNAR
Živjo,
Mogoče kdo ve, če letos kdo organizira tek do Vrbe 8.februarja? Lani sem šel z Vitezi dobrega teka in je bla ful fajn družba-letos pa kot vidim ne bodo organizatorji .
Borut
Uporabniški avatar
 Rollback
KOVINSKI LEKARNAR napisal/-a:Živjo,
Mogoče kdo ve, če letos kdo organizira tek do Vrbe 8.februarja? Lani sem šel z Vitezi dobrega teka in je bla ful fajn družba-letos pa kot vidim ne bodo organizatorji .
Borut

Skoraj sigurno gredo Trmasti, ponavadi štartajo ob 9h iz Prešernovega gaja v Kranju.

Vitezi pa spet drugo leto :wink: :D
Uporabniški avatar
 maca
Rollback napisal/-a:
KOVINSKI LEKARNAR napisal/-a:Živjo,
Borut

Skoraj sigurno gredo Trmasti, ponavadi štartajo ob 9h iz Prešernovega gaja v Kranju.

Vitezi pa spet drugo leto :wink: :D

Imate trmasti tudi kakšne počasnele med člani? Jaz sama glih ne bi tekla, se lahko še zgubim, al pa me ugrabijo, al pa...
Uporabniški avatar
 KOVINSKI LEKARNAR
No evo, meni se je včeraj zgodila nesreča pri teku, tako da še en lep čas ne bom šel tečt kaj šele do Vrbe, kot sem planiral. Ob teku z Jošta sem si včeraj nalomil eno kost, ki se ji reče stopalnica-v nartu, tako da sem za cca 2 meseca dober. Sicer ne vem kako bom zdržal brez teka v gipsu, ampak O.K. bom že kako.

LP
Borut
Uporabniški avatar
 bigk
Čalni kluba Trmastih se dobijo ob 9h v Prešernovem gaju, naredijo nekaj fotk in gredo proti Vrbi. Vsak po svojih zmožnostih.
Uporabniški avatar
 miro
Tudi jaz sem planiral ta tek. pa mi bo bolezen preprečila :(
Pa drugo leto :D

Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA