- 13 Mar 2012, 22:53
Vsak kdo,rad uporablja dobro in kvalitetno tekaško opremo.Ker je kvalitetna in blagovna roba draga,se seveda odločamo za nakup iz tujine,ker se v velikih primerih cenovno bolj izplača.Pri nakupu pri Amazonu ali njemu podobnemu,še imaš dodatno garancijo na kupljeno.Poznam dva primera,ko je bila kupljena roba poškodovana in je kupec uveljavljal reklamacijo in dobil v treh dneh nov,enak izdelek,za opravičilo pa je lahko poškodovano opremo obdržal.To je lepa poteza prodajalca
,s katero si nočejo zaradi neljubega pripetljaja kvariti imena,kar pa ŽAL za naše slovenske prodajalce in zastopnike ne VELJA.
Za tekaški ONcloudrunner sem v akciji pri TC MOTOSHOP odštel 127€.Manj kot mesec dni in manj kot 100km teka,mi je copat dobesedno razpadel.Nesel sem ga nazaj,sedaj pa že tri tedne čakam na odgovor.
Kaj naj rečem na to?zelo sem razočaran nad tako opevanim dobrim copatom,nad proizvajalcem,zastopnikom,prodajalcem..
Uporabljal bom le preverjene copate,ki sem jih že nosil.Kupoval pa definitivno več ne bom v neki motoristični trgovini.Pa itak se iz tujine cenovno BOLJ izplača,pa še,če kupuješ preko AMAZONA imaš reklamacijo urejeno do treh dneh
.PREVIDNO KJE IN KAJ KUPUJETE

Za tekaški ONcloudrunner sem v akciji pri TC MOTOSHOP odštel 127€.Manj kot mesec dni in manj kot 100km teka,mi je copat dobesedno razpadel.Nesel sem ga nazaj,sedaj pa že tri tedne čakam na odgovor.
Kaj naj rečem na to?zelo sem razočaran nad tako opevanim dobrim copatom,nad proizvajalcem,zastopnikom,prodajalcem..

Uporabljal bom le preverjene copate,ki sem jih že nosil.Kupoval pa definitivno več ne bom v neki motoristični trgovini.Pa itak se iz tujine cenovno BOLJ izplača,pa še,če kupuješ preko AMAZONA imaš reklamacijo urejeno do treh dneh