Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

:clap: :clap:
Malo je tekov s tako tradicijo in tudi po Rašici sem že tekel ter v letih 1997- 2000 zbral štiri nastope. Lepa tekma na lepi progi...
In kot zanimivost: v letih 2000 in 2001 je bil tek vključen v takratni pokal Gorenjsko- Ljubljanske regije! Izogibali smo se gorskim tekom, ravninskih skoraj ni bilo in Rašica je bila še zelo soliden kompromis, poleg tega pa je zagotavljala pokritost večjega področja v regiji.

LP, vencelj
Super tek. V teku navzdol sem sicer obupen, ampak trasa je lepa kot malokje. Makadam, gozdna pot, asfalt, gor, dol, ravnina... ni da ni. In za povrh še 285 višincev v 7.9km (merjeno po mojem Polarju).

Na tem teku jaz vedno dosežen maksimalen pulz tekočega leta. Tokrat je šlo do 201, drugje še ni šlo čez 195.

Po štartu sem se postavil spredaj, ker sem hotel teči soj tempo. Skupaj z Bregarjem sva dajala tempo (on je tekel izven konkurenc, zato ga ni v rezultatih). Ko se je trasa malo zravnala, je šel Bregar naprej, trije pa smo ostali zadaj. Do vrh klanca je šlo ok, za dol pa kriza. Ne gre in ne gre. Vmes na spustu me dohiti in kasneje prehiti Guzelj, ki je potem do cilja obdržal malo prednosti.

No, za 3. mesto generalno (Novak, Guzelj, jaz) se je vseeno izšlo.

Zanimivo, šel sem samo 25 sekund hitreje kot leta 2004, čeprav sem zdaj precej boljši v teku (npr. pri polmaratonu za 10min).

Na razglasitev pa nisem mogel čakati, ker sem moral po otroke. Žal.
Po petih letih sem se vrnil na kraj, kjer pa zločin ni bil storjen :roll: :lol: No ja, nima veze......Precej blizu doma, lep poletni dan in precej znanih obrazov, tudi TF-jcev, seveda :wink: Spiker je "stara šola", kar pomeni - rutinirano in prodorno - Bravo :clap:
To, da sem tekel na polno je sicer prineslo 3.mesto v kategoriji, a zato kar 2.min. slabše kot leta nazaj :shock: Bi rekel, da je mladost, no....ta je pa res norost :lol: Sploh mi ni jasno od kje sem jemal? Ok, kva čem. Gre pač navzdol...vse skp :D
Pa mogoče čez pet let spet :idea:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA