Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Športno društvo Primož Kozmus, Občina Brežice in Mladinski center Brežice 29. 6. 2012 znova pripravljajo Brežiški tek s Primožem Kozmusom.

Poskrbljeno bo tako za rekreativne kot tudi za zahtevnejše tekače, saj bo tekmovanje potekalo v dveh razdaljah, in sicer na Teku Zavarovalnice Triglav na razdalji 3,5 km ter 10,5 km Marifit teku. Posebej bo organiziran brezplačen otroški tek "Z Lučko v Terme Čatež" na kratki razdalji. Prijavnina za posameznike za Marifit tek (10,5 km) in tek Zavarovalnice Triglav (3,5 km) znaša 15 €.

Tek bo potekal v okviru prireditve “Brežice, moje mesto“, kar pomeni, da bodo med tekom na voljo delavnice za najmlajše, po zaključku teka pa bo sledila podelitev nagrad ter medalj z nagradnim žrebom. Zabava se bo nadaljevala ob brezplačnem koncertu skupine TABU ter raperja Zlatka.

Več informacij: http://www.tek-kozmus.si

Vljudno vabljeni.
skorc napisal/-a:Kako se pa prijavnina plača? Prvi e-mail je rekel, da bom v drugem dobil navodila za plačilo, v drugem je pa pisalo samo "plačilo prijavnine". SPAM filter je prazen.

"Način plačila
Znesek poravnajte na TRR Športnega društva Primož Kozmus:
SI56 3300 0000 4215 126 pri banki Hypo Alpe Adria Bank.
Sklic za plačilo boste prejeli ob potrditvi prijave.
V namenu plačila obvezno navedite IME IN PRIIMEK TEKAČA."

Tako kot si napisal, sklica po e-mailu ne dobiš, jaz sem prijavnino nakazal na zgornji račun, v namen plačila pa sem napisal svoje ime. Za vsak slučaj bom na štart prinesel še potrdilo o plačilu.
Pozdravljeni.

Kot kaže imamo res neke težave s posredovanjem sklicev - se je že več ljudi oglasilo. Zadevo se reši tako, da se v namen plačila vnese IME in PRIIMEK tekača, lahko pa pišete na tek.primozkozmus@gmail.com in poiščemo ter pošljemo sklic, ki bi ga morali dobiti.

Drugače pa smo podaljšali predprijave do jutri. Lahko pa povemo, da je že kar "gužva" :clap:

Matjaž
ŠD Primož Kozmus
Pozdravljeni.
Prijave bodo možne tudi na dan teka - odprte bodo do 19.00 ure.
Število tekačev v predprijavah je odlično, zato se nam obeta res lepa in kar velika prireditev. Pridružite se nam - ne bo vam žal :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA