Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 RoKo
Bravo Bojan, kljub smoli ki te spremlja si prekleto vztrajen. :laola
Čestitkem vsem, ki si upajo in zmorejo. :clap:
 TONEK
Zares veliko slikc s cilja. Škoda, da je kvaliteto malce kvarila megla. So se pa fotografu ravno pri meni malce zatresle roke, tako, da imam za spomin na eni slikci kapo, na drugi pa komolec.
Še en razlog več, da se drugo leto spet pojavim na štartu...
Uporabniški avatar
 MančaPomaranča
Kot prvo hvala vsem fotografom za slike. Res so super!

Drugače pa zanimiva tekma z malce preveč gneče od spodnje postaje žičnice dalje. Ker na začetku nisem bila dovolj hitra, je bilo kasneje kar težko prehitevati po ozki stezi. Pohvala organizatorjem, pogrešala sem le folijo na cilju, ki je je zmanjkalo. Bom pa za drugič vedela, da moram priti prej v cilj. :D
Uporabniški avatar
 muc
Pa je še ena tekaška izkušnja več za mano...Grintovec! :wink:
Najprej vse pohvale organizatorju za odlično tekmo, navijačem za super vzdušje, fotografom za odlične fotke in seveda vsem sotekačem in sotekačicam za najboljšo družbo! :clap:
Prvič na ta pravem gorskem teku in v takem stilu je potekala tudi moja priprava na samo tekmo...živčki! Še v soboto nisem bil prepričan kaj sploh obuti na taki tekmi, zato je šele v nedeljo pred štartom padla odločitev za salomonke xa3pro, ki pa priznam so kar pretežke za tak teren..spet bo treba v šoping :wink:
Na štart malo pred deveto, še zadnji čvek z znanimi obrazi (TF spet v lepem številu :clap: ) in že se je začelo...začetek glede na to, da pojma nimam kaj nas še čaka, previden in ne prehiter...do zavoja levo pri tovorni žičnici potem pa...grizenje, tek, grizenje, hoja, grizenje...vse do cilja na vrha Grintovca!
Občutki?!...neverjetni...utrujen ampak vesel, kot že dolgo ne!
Kaj več ne znam povedat, ker to je treba doživet...

Sledi spust najprej do Kokrškega sedla na zaslužene pašto in potem po čveku še nazaj v dolino...pika na I pa namakanje utrujenih nog v mrzli Kamniški b...paše. :D

Čestitke vsem, sotekačem in sotekačicam za osvojen cilj na vrhu 2558 m visokega Grintovca!!! :laola

p.s.
Zaključek: Grintovec 2013 see ya :wink:
Uporabniški avatar
 budnost
Hvala Andrej za popravek glede Dropboxa, tako je vsekakor bolj pregledno in lažje.

Na vrhu je bila slaba vidljivost, megla, veter, tako, da so fotke izpadle tako kot so. Ko se je pojavil za trenutek sonce je bilo že veliko bolje. Pa imel sem še "rafalne" posnetke, tako, da je že tu kakovost malo slabša.

Vsekakor čestitke vsem, vsi ste zmagovalci in zmagovalke.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA