Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ekipa TF: Maca, miciM, Mušnica, Laufer in Matjazv se je ta vikend pridružila Hitrim nogam iz Senožeč in se z dvema avtobusoma odpravila na 3 dnevni potep po BiH in predvsem v Sarajevo.

Slika

Naš glavni cilj, ki smo ga vsi uspešno tudi izpolnili, je bil, udeležba na polmaratonu, ki je potekal po mestnih ulicah in okolici Sarajeva, s štartom in ciljem v centru mesta, pred BBI centrom.

Na štartu se nas je zbralo preko 300 tekačev. Prve 3 km smo se rahlo vzpenjali do stadiona Koševo, kjer smo pretekli pol kroga po atletski stezi nato pa se spustili nazaj proti centru ter nadaljevali ob reki Miljacki. Na progi je bil še en vzpon potem pa spet ravnina in nekaj spusta. Razdalja je bila nekoliko krajša, moj garmin je izmeril 20,5 km.
Organizacija tekme solidna. Dobro založene okrepčevalnice na vsakih 4 km. Ob progi veliko prostovoljcev, tudi vojska in KFOR, po mestnih ulicah in v cilju pa tudi veliko gledalcev.

FOTOGRAFIJE.

REZULTATI.

V teh treh dneh je bilo dovolj časa tudi za kulinarične užitke, nakupe in spoznavanje mesta in okolice. Obenem smo proslavili in zalili še Lauferjev rojstni dan (27 let na nekaj solidne podlage).

Skratka, uspešen izlet in še en vknjižen polmaraton. V cilju smo poleg majic dobili tudi zelo lepe medalje :D .

Lep pozdrav in hvala vsem za dobro družbo.
Tudi jaz in company smo bili v Sarajevu. Tekaški izlet kot se šika. Tek je bil izpeljan dobro.Le pri metrih so malo zgrešili in tudi meni je garmin pokazal tam okoli 20,55km. Drugače pa vse super. Zanimivo mesto,zanimiva kultura in zanimiva zgodovina. Super je bilo...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA