Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pa smo ga. Obivankenobi, andrejt, ero in jaz. Ostalih forumašev žal ne poznam, tako da se opravičujem. Sigurno je bil še kakšen tam.

Po občutku je to bolj tek namenjen otrokom. Le-teh je bilo po mojem vsaj 200, nas člano pa le za vzorec. Dvomim, da nas je bilo 20. Presenetljivo, sem pričakoval večjo udeležbo glede na lokacijo.

Ampak nič ne de. Trasa je bila super. Vsega po malo: asfalt, makadam, steze, blato, travnik,... Ni da ni. Razen kakšnega metra klanca sama ravnina.

Organizacija super. edina, kar me je res motilo, je čakanje na razglasitev. V razpisu je pisalo ob 13:30. Na koncu je bila okoli 14:30. Glede na število udeležencev bi to lahko hitreje uredili. No, so vsaj mažoretke prišle na svoj račun :clap: Sem pa na ta račun zamudil dobrodelno kolesarjenje, ki sem se ga mislil popoldne udeležiti.

Kar se tiče tekme, pa takole: Takoj na začetku smo šli štirje naprej, vmes sva bila jaz in Obivankenobi. Po prvem krogu nas je Obivankenobi zapustil (ja, in spet bil 4. generalno :evil: ). Ostali smo šli na tempo naprej. Sam sem imel občutek, da bolj trpim kot sotekača, samo vseeno nisem hotel ponoviti napake, da bi čakal na šprint (tako sem enkrat letos že ostal praznih rok). Ene 1,5km do cilja sem močno pospešil in na moje presenečenje ostal sam. Do cilja.

Drugo leto (najbrž) spet. Ampak bom računal na to, da se zna malo zavleči 8)
Ja, dobra dirka je bil tale kros... 8) Sicer, kot je pri meni običajno prvi krog vsaj zame prehiter :oops: :evil:, ker sem imel spet preveč optimistične želje, da se držim vodilne skupinice... :bum: :), tako, da sem v drugem krogu začel počasi zaostajati... :evil: in sem na koncu za slabe pol minute zaostal za 3. mestom... :evil: :roll:, sicer sem za 8.5 km po mojem garminu potreboval 32 minut...
Drugače pa dobro organizirana tekma... :clap:, res škoda, da nas je bilo tako malo :( , no, mogoče bo pa drugo leto kaj bolje...
Čestitke andrejul za zmago :clap: ter ostalim za odličen tek oz. rezultate... :laola

:wink:
hoj in čestitke organizatorjem še v mojem imenu.

otrok je bilo ogromno, ker so imeli delovno soboto in so se od 5. do 9. razreda službeno udeležili krosa. kar je po mojem zelo pametno :)

progo so že fantje pred menoj opisali. razen klancev ima res vse.

udeležba je bila žal majhna. zakaj, ne vem. res je škoda, da se velik trud prirediteljev ne povrne še s številčno udeležbo. za drugo leto se bo očitno treba nekaj spomniti...

v ciljnem prostoru je bila namreč postavljena velika 'hobotnica' in pod njo smo se zabavali z živo muziko skupine Rokomotiva ob jedači in pijači, za popestritev pa so poskrbele mažoretke s svojim nastopom.

res vam predlagam, da si ta tek zapišete v koledar za prihodnje leto. če pa koga že prej zanima potikanje po poteh med Savo in Črnučami, se lahko zmenimo za kak trening :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA