prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 dimmu
Imam Lasportivo model Quantum. Odličen gorski copat. Sploh na mokrem terenu se odlično obnese. Glede kvalitete izdelave in vsega kar sodi zraven pa ocena +5. Naslednji moj hribolazec bo sigurno spet od Lasportive.
Uporabniški avatar
 oven
A to se te ze tem smešnim podplatom??
Kak se to obnese??
Jest sem probal te clite in so bili na nogi super! Moj naslednji nakup defenetivno, takrat žal ni blo številk za mojo nogo pri večini modelov...
Nasploh, če primerjam z Salomonom(spedcross,mission), je bil clite na nogi veliko bolj stabilen ter trd čevelj....je res namenjen zahtevnem terenu, predvsem vertikalno usmerjen:D
Men so bli super, ker se Salmonke ker imam zdaj so 100xpremehki....no, je pa res, da te mission model res ni čevelj za gorski tek.....je vse drugo kot pa za v gore....
 TONEK
Takšne imam jaz, Venclj, sem kar zadovoljen z njimi. Samo kaj, ko podplat tako hitro propada...
Uporabniški avatar
 vencelj
Aja...skoraj pozabil: model, ki sem ga zadnjič nabavil, La sportiva Lynx GTX, sem sedaj že toliko preizkusil, da lahko rečem, da so dober nakup :!: Obul sem jih tudi v soboto za malce daljšo turo http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... -trek.html , ocena 5. Tudi v hujših spustih (nekateri deli kozje steze s Prtovča v dolino) trši podplat omogoča, da po potrebi "stopim na robnike", a dovolj stabilen, da noge ne zvrača...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA