Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Bolj ali manj uspešen skok v novo leto si boste s tekom lahko malce popoprali tudi 2. januarja. Športno kulturno izobraževalno društvo, ki si je nadelo ime »Jaz sem najboljši« in Judo klub Portorož na tek ali pohod vabita v Piran. Štart bo sredi Tartinijevega trga ob 11. uri. Za pohodnike bo pot dolga 4 kilometre (do ploščadi v Portorožu) , tekači pa bodo zbirali med 4 in 8 kilometrov dolgima proga. Prva se bo zaključila že na ploščadi v Portorožu, daljša pot pa se bo nadaljevala do Lucije in se od tam nazaj v Potrorož. Vsak sodelujoči prejme spominsko nagrado in priložnost drsanja na ledu v mestu rož!

Informacije: 041/724-262, mojmir_kovac@yahoo.it.
Nazadnje spremenil ziga, dne 02 Jan 2005, 15:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 runner
Je kdo bil v PZ? Mi smo imeli v planu... pa je dedic zbolel.
:-(

No ce je kdo bil naj napise kaksno besedo.
runner napisal/-a:Je kdo bil v PZ? Mi smo imeli v planu... pa je dedic zbolel.
:-(

No ce je kdo bil naj napise kaksno besedo.

Ker sva Novo leto z Mirkom dočakala na obali, se nisva mogla upreti današnjemu teku »od trga do trga«.
Bilo je čudovito vreme, čeprav zgodaj zjutraj še ni tako kazalo.
Sodelovalo je 24 tekačev(21 na 8 km ter 3 na 4 km) in 43 pohodnikov.
Tekli smo ob obali od Tartinijevega trga v Piranu, ob morju do portoroške plaže,
nato je proga je peljala naprej do Lucije,
kjer smo se obrnili in tekli do cilja v Portorožu.
Ker je bilo malo udeležencev, smo vsi dobili tudi medalje. :clap:

Zbirali so tudi samostojne prispevke za žrtve tsunamija v JV Aziji in zbrali 10.500,00 SIT. :cast:

Predvidevam, da ni bilo nikogar drugega iz TF, vsaj forumovske rutke ali majice ni bilo videti (razen moje seveda).
Videla pa sem precej znanih obrazov iz drugih tekaskih prireditev in predvidevam,
da niso bili clani TF-a. Upam, da ne delam komu krivice. :bum: Naj se javi!

Današnji tek je bil za naju z Mirkom, že drugi letošnji.
Včeraj sva namreč tekla od pomola v Fiesi po poti ob morju do Pirana. Potem pa naprej preko Belega križa nazaj v Fieso. Skupaj priblizno 4500 m. Teka se je udeležila tudi Staša. S seboj je pripeljala tudi (verjetno) novega kandidata za TF. Iz pogovora sodeč, bi rekla da raje jadra, kot pa teče. Vendar glede na njegovo hitrost teka, sodim, da je tudi teku predan. Midva sva namreč po cesti, ki pelje na Beli Križ, zelo zaostala za njim in Stašo.

Staša, hvala, da si prišla v Fieso. Tako si nama polepšala novoletni dan s svojim prihodom in še svežimi novicami iz polnočnega teka po Rožniku. Tudi mene je mikalo, da bi se ga udeležila. Vendar smo se že oktobra s prijatelji odločili, da v novo leto priplešemo in ne pritečemo.

Lep pozdrav! Majda
 Lučko
Bravo vsem sodelujočim in čestitke Majda za 1. mesto. :cast:
Tudi jaz sem bil na novoletnem teku na Rožnik v vodilni skupini treh, tik pred ciljem pa sem moral it lulat :oops: :arrow: drugač bi kamot zmagu :rol: :wink:
Uporabniški avatar
 MajdaPR
:lol: Lučko, jaz sem bila tako hitra, da bi bila prva tudi, če bi morala lulat :oops: , ker smo tekle samo štiri ženske :cry: .Konkurenca ni bila ravno velika.

Dober tek!
Uporabniški avatar
 Manika
Majda in Mirko, čestitke! A je Mojca tudi že tekla ali se mogoče pripravlja za kakšno večjo tekmo? :)
 Mojmir Kovač
Živ!

Novoletni tek od Trga do trga je sprožil VELIK val odobravanja med tukajšnimi (Piran) rekreativci. Kar vsi hitijo obljubljati, da bodo na naslednjem teku zares sodelovali.

Moram povedati, da smo denar, ki smo ga zbrali za "cunamije", nakazali na TRR Rdečega križa. Sedaj vsi upamo, da bo kaj od te vsote prišlo do ciljne skupine.

Vsem sodelujočim na novoletnem teku se zahvaljujem za udeležbo in za "prebujanje" Pirana.

Mojmir

Naslednja prireditev bo 26.3.2005 tek in pohod Povežimo soline Sečovlje - Strunjan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA