Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

urošm
Informacije o tem teku so zelo skope, na strani TD ŠIK povezave do razpisa teka sploh ni.
Organizator se bo moral malo bolj potruditi z reklamo (tudi zapisi na forumu pomagajo), saj bo to postal avstrijski tek, ki se ga udeleži tudi peščica predstavnikov slovenske manjšine. Če ve kdo kaj bolj konkretnega o teku, naj to prosim napiše kar na forumu.
 urošm
Malo sem prelistal lanske rezultate. Od 75 udeležencev teka jih je bilo 28 iz Slovenije in 47 iz Avstrije. Zato dragi "domači" tekači, a vam moram še kaj rečt ?!
Uporabniški avatar
 skitnica
urošm napisal/-a:Malo sem prelistal lanske rezultate. Od 75 udeležencev teka jih je bilo 28 iz Slovenije in 47 iz Avstrije. Zato dragi "domači" tekači, a vam moram še kaj rečt ?!

Letos ostanemo samo tisti iz Slovenije, ke letos tekma ne šteje za Avstrijsko Koroški pokal v gorskih tekih, zato Avstricev ne bo.
 urošm
Letos ostanemo samo tisti iz Slovenije, ke letos tekma ne šteje za Avstrijsko Koroški pokal v gorskih tekih, zato Avstricev ne bo.

Potem pa je uvrstitev med prvih trideset takorekoč zagotovljena! :D
No, vseeno upam, da nas bo več.
 urošm
Lep tek, v prijateljskem vzdušju in takorekoč v družinskem krogu. Nagrade smo dobili vsi, medalje pa tudi skoraj vsi. Če ne za kaj drugega, smo si jih zaslužili vsaj za zvestobo teku, ki mu v poplavi bolj "šminkerskih" tekov grozi izumrtje.
Hvala organizatorjem za trud, z rahlim upanjem, da ni bilo zadnjič.
Sicer pa življenje gre naprej in mi smo že tak nareti, da tečemo, pač tam, kamor nas postavijo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA