prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 MihaPR
v okviru priprav na Pariški maraton aprila letos je predviden tek po PSt od Fužin do Fužin to nedeljo s štartom ob 9.00 pred Fužinskim gradom.
1. mihaperme
2. mihaPR

Ce je kdo zaninteresiran za kroženje se lahko pridruži. Predviden tempo je med 5:30 in 6.00 na km, ker pa iz izkušenj vemo, da se zna tole precej spremenit vabljeni tudi tisti, ki boste zagotovo tekli max. 6 in naju tako držali nazaj :)

P.S.: predvideni so teki vsake 14 dni :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Hja, moram rečti da bom prišel skoraj 97,757575757% :lol: :lol: .Se pravi če smo na broju:
3.marathon(TOMAŽ).
Sploh ne bo problema iti 5min30sek kilometer ali pa 6 minut kilometer.Se bomo domenili ni blema.Ker bom imel med tednom skoraj zagotovo kak hitrostni trening.Se pišemo in beremo!
ČAO!
 Ninocka
Za Bežigradom (cca. 500m od AMZSja) pa bo tokrat premierno začela delovati tekaška okrepčevalnica Pr Ninocki. Palačink sicer ne znam pečt, vse drugo pa je možno. :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Alora dijo mijo, ali bo okrepčevalnica na žetone ali na kako drugo valuto :lol: :lol: .Tako, da se pripravim že vnaprej in napolnim žepe z predvideno stvarjo oziroma konvertibilno zadevo. :lol: :wink:
Skratka Ninocka vsaka ti čast za tvoj intuziazem in prostovoljno poslanstvo :wink: 8) .
Imaš že zapisane plus++++ točke gor v seven heven :lol: :wink: :roll: .
Se vidjamo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 mihaperme
A bomo sam trije :shock: :?:
Uporabniški avatar
 pementos
Lahko racunate tudi name.
Uporabniški avatar
 primus
samo skromen komentar:

tole pa bo ekipa za 6 min/km, he, he.

:D :wink:

primus
Uporabniški avatar
 MihaPR
Mal me skrbi ja za tehle 6 na km.
vreme drgac bo, samo fajn se bo treba oblect :)
Uporabniški avatar
 Matevz
Danes zjutraj so napovedali za nedeljo:
Lepo sončno vreme, jutrnaje temperature pod -10°C, čez dan pa bo tudi stalno pod 0.

To bo ledenica.

Pridem pa morda tudi jaz. Malo me sicer tudi na Bloke vleče.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Pol bo pa za Eskime - čuk nok :lol: :roll: .
Bomo pa puhovke gor dal, pa kožuh od ovc, pa kapo iz polhov narejeno, pa recimo s sabo imeli še en tak mini radiatorček da te pogreje na delovnih 36stopin telesne temperature. :o :lol: .Sam če se vse skupaj to pogleda pol pa manjka sam še ena prikolca, da bo vse to peljala naokoli.
No, ja bomo zdržal tako kot smo leta 1943 gor v hostah :lol: .
Sicer mi je ta nizka temperatura nekam znana :roll: pa ne vem od kod :lol: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ninocka napisal/-a:Za Bežigradom (cca. 500m od AMZSja) pa bo tokrat premierno začela delovati tekaška okrepčevalnica Pr Ninocki. Palačink sicer ne znam pečt, vse drugo pa je možno. :wink:

Če se moje razbito koleno ne porihta se ti pridruzim, velja? :)
 Ninocka
MihaPR napisal/-a:
Ninocka napisal/-a:Za Bežigradom (cca. 500m od AMZSja) pa bo tokrat premierno začela delovati tekaška okrepčevalnica Pr Ninocki. Palačink sicer ne znam pečt, vse drugo pa je možno. :wink:

Če se moje razbito koleno ne porihta se ti pridruzim, velja? :)

Postojanka Pr Ninocki se veseli okrepitve tudi z ranjenci. :lol: :wink: Če se kakšen poškodovanec, ki se mu bo v nedeljo mešalo od neteka, vabljen, da se pridruži...Kakšen, ki zna pečt plačinke še posebej zaželjen. :twisted: Lahko zasnujemo poslanstvo in dejavnosti "kripl" krožka. :wink:

Čeprav upam, da se vas/nas ne bo veliko v tej združbi oz. če že, čimkrajši čas.
Uporabniški avatar
 Matej
Jaz sem tudi kandidat. Ampak samo, če jo bomo udarili bolj počasi.
Pa za sigurno udeležbo se moramo zmenit.
Ali lahko še enkrat: Kdo za pr'mej... pride?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja jaz napovedujem 100% udeležbo na tem trening teku.Napovejte svojo udeležbo, da ne bomo sameval.Torej tako kot smo se domenili ob 9h pr Fužinskem gradu.
Dajmo še zadnje pofočkanje!

1.TOMAŽ ( marathon )

ČAO!
Uporabniški avatar
 meduza
Moja udeležba je odvisna od temperature. Pridružim se pri -6 ali topleje.
ob 9 uri fuž. grad
10 uri Drnovsek ali
od 10.45 koseze,
Tokrat bo sigurno topleje, glede na dnevne spremembe temperatur
Vsakakor pridem pogledati zacetek teka

davor

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA