Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Loni napisal/-a:Slike iz Šiške.
https://plus.google.com/photos/10292915 ... 2778875105

Hvala za navijanje in slike!

Čeprav je glede na vremenske napovedi kazalo drugače, se je LM spet pokazal kot zahteven maraton, tokrat zaradi vetra n anekaterih delih proge. Čeprav sem tekel svoj tretji najboljši maraton, pa z rezultatom (3:14) nisem prav zadovoljen. Za maratonski rezultat je pač potrebna dobra pripravljenost, dobre razmere in dobra dnevna forma. Samo ena od teh stvari pač ni dovolj.

Še nekaj: minus 1 točka za timing. Če gremna maraton v Italijo, imam v tem času na mailu že rezultat z analizo po vmesnih časih (povprečni in skupni tempo do vmesnega časa), uvsrtitvijo in vsem drugim. Tukaj pa ... trenutno na timingu še ni rezulatov, LM server je pa down :?
Bom kratek in jedrnat. Na štartu sem imel tako težke noge, da sem mislil, da ne bom zmogel niti do prvega ovinka. Vseskozi sem bil na svojem maksimumu, na srečo sta bila tu Forrest in AVI, ki sta mi pomagala. Prvi krog je še šel, na začetku 2. pa mi je v nogah zmagalo moči in sem se vlekel do cilja. Kot zakleto ni bilo nikogar, ki bi me vlekel in sem se v boril z vetrom in izgubljal čas. Na 35. km sem izpustil priložnost, da bi sledil zajčku za 3:00, GTA.

Če povzamem, sem zelo zadovoljen, saj sem pretekel 42 minut hitreje :oops: kot sem načrtoval po povratku iz Vukovarja. To pa se zgodi, če tečeš v množici :lol: Hvala vsem sotekačem in navijačem za spodbujanje.
Tud jzt še nism dubu rezultata na telefon, pa tud pogledat ga ne morem, ker enostavno rezultatov ni :( Pa še to, žena je rekla, da me prej nikjer ni najdla, pa čeprav sem maraton končal :evil: wtf res :?: :!:
SMS z rezultatom sem dobila kmalu po koncu teka. Čas sicer častno polžji :oops: , vendar sem prišla z nasmehom skozi cilj. Vreme je bilo :wink: , utrujenost pa tudi :( . Vzdušje spet neverjetno, navijači glasni in neumorni :laola
super dan :clap:
Tudi jest sem "crknu" dons. Bo treba tole mal prespat. Do cilja sem prišel samo s trmo, voljo, ki mi jo je dajal skupni seštevek alpe adria pokala in odločitev po lanskem "debaklu" z odstopom, ko sem si rekel, da odstopim nikoli več razen v primeru, če bi se šlo za poškodbo s hujšimi posledicami.
Enostavno me maraton ne mara in trenutno sem zelo prepričan v to da v 2014 zame ne bo več kot 21,1km dolge dirke.. Zgleda nismo vsi za maraton in to bom mogu počas sprejet.

Čestitke vsem, ki ste prišli v cilj, ki ste izpolnili svoje pričakovanja pred LM in tudi takim kot sem sam, ki smo "zgoreli" v preveliki želji itd...

HVALA vsem ob progi za spodbudo, res je bil težko na koncu...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA