spela* napisal/-a:Glede na to, da "cenejša" startnina velja le do konca decembra, a boste do takrat izpopolnili spletno stran z obljubljenimi informacijami (program, koristne informacije ...)?
Špelca,logično...pričakuješ vsaj človeški odgovor,razlago....trenutno ti nima kdo odgovoriti.
No,v tem je "finta"...osovraženo osebo -Mojmir Kovač- nočete poslušati (dovolj "gorja" vam je naprtil s šlampasto organizacijo "teka solin",15-minutno čakanje pred dejanskim vstopom v cilj,bljak-hrana...)
Ero,kot site admin mora najprej povprašati upravni odbor za kompetenten odgovor na tvoja vprašanja.
Jaz se javno odmikam iz kontekstov organizacije...nočem sodelovati v akciji,ki bi lahko bila lepše organizirana,lepša proga,brez blata in makadama...,z menijem,ki bi bil priporočen tudi vege-populaciji.
Finančna konstrukcija se formulira........OK 130 tisoč eur imajo........jaz moram zavrniti dodatnih 100 tisoč,od interesentov (poln mail box ponudb)........
Ne...to ni moja končna beseda.....saj gre za tek ,ki bi lahko bil organiziran "v nulo",če bi mene poslušali.