- 23 Feb 2014, 16:29
Prvi tek na Sabotin je uspel v vseh pogledih.
Na štartu se nas je zbralo okoli 80, kar mislim, da je presenetilo tudi Miho.
Bilo je kar nekaj Italijanov, pa tudi z drugega konca naše deželice so prišli, pa Dolenjci, pa šest komadov Čuferjev, pa domačini in že številka zraste do 80.
Prišel je celo Zarnik, tako en malček podražit, a so se pole na štartu uni preostali favoriti zaman tresli,
ker se je Seba raje odločil za družinski pohod po poteh naših krutih časov in spominov.
Sama sem od štarta naprej seveda kraljevala v pozadini, ker je bilo treba pač kar hitro laufat, aneda,
samo pole, ko smo pa s poti zagrizli v hrib in je bilo treba upalit škrge, sem pa z mojim hodaškim tempom vendarle prehitela ene 6 ali 7 tekmovalcev.
Proti vrhu gre res navpično skoraj, tako , da je bil uni graf na fotki, ki smo ga gledali, kar pravi...
Ko smo prišli do vrha, smo se, da je tek malo drugačen, spustili skozi vojaške kaverne in prišli mimo jarkov do cilja, kjer nas je pričakalo zares prekrasno vreme, s prečudovitim razgledom na vse okoli.
Zmagovalec Marco Moretton je za progo potreboval dobrih 25 minut, jast pa 45. (kaj pa toliko hiti, aneda?
) Pri damah je blestela Jana Bratina.
Organizator je poskrbel za dovolj okrepčila, tako sadja, peciva, čaja, unga..., testenin.. in tudi kar nekaj praktičnih nagrad je razdelil med tekmovalce.
Prejeli smo tudi lične medalje, prvi trije pa posebne pokale:

No, da pustim še drugim prostor, bom nehala.
Naslednje leto pa gremo zares, v pokalu Primorskih gorskih tekov !
Hvala za vse, meni je bilo lepo!
Na google+ res le par fotk https://plus.google.com/u/0/10663630821 ... wtvCA2HLfK

Na štartu se nas je zbralo okoli 80, kar mislim, da je presenetilo tudi Miho.
Bilo je kar nekaj Italijanov, pa tudi z drugega konca naše deželice so prišli, pa Dolenjci, pa šest komadov Čuferjev, pa domačini in že številka zraste do 80.
Prišel je celo Zarnik, tako en malček podražit, a so se pole na štartu uni preostali favoriti zaman tresli,

Sama sem od štarta naprej seveda kraljevala v pozadini, ker je bilo treba pač kar hitro laufat, aneda,

Proti vrhu gre res navpično skoraj, tako , da je bil uni graf na fotki, ki smo ga gledali, kar pravi...

Ko smo prišli do vrha, smo se, da je tek malo drugačen, spustili skozi vojaške kaverne in prišli mimo jarkov do cilja, kjer nas je pričakalo zares prekrasno vreme, s prečudovitim razgledom na vse okoli.
Zmagovalec Marco Moretton je za progo potreboval dobrih 25 minut, jast pa 45. (kaj pa toliko hiti, aneda?

Organizator je poskrbel za dovolj okrepčila, tako sadja, peciva, čaja, unga..., testenin.. in tudi kar nekaj praktičnih nagrad je razdelil med tekmovalce.

Prejeli smo tudi lične medalje, prvi trije pa posebne pokale:

No, da pustim še drugim prostor, bom nehala.
Naslednje leto pa gremo zares, v pokalu Primorskih gorskih tekov !
Hvala za vse, meni je bilo lepo!

Na google+ res le par fotk https://plus.google.com/u/0/10663630821 ... wtvCA2HLfK
Nazadnje spremenil zz topka, dne 24 Feb 2014, 10:00, skupaj popravljeno 1 krat.