- 11 Mar 2014, 14:28
V soboto so v Beogradu na Adi Ciganliji potekale tekme na 6 ur, 12 ur in 100km. TF je razturil! Bilo nas je kar nekaj Slovencev in prav vsi smo na 6urni tekmi dosegli izvrstne rezultate. Matej Uhan je od samega začetka narekoval divji tempo in s pretečenimi 78,5 km zmagal ter postavil rekord proge. Pavle Klemenčič je v kategoriji 50+ bil drugi in skupno sedmi, David je pretekel 70,5 km in osvojil 4. mesto, jaz pa s 77km drugo. Zelo mi je žal za Bukija, ki je tekmoval na 100km, a zaradi slabega počutja že po 30km odstopil. Močen karakter, kapo dol Buki. Organizator mu je kot rekorderju tekme na 100km dodelil štartno številko 1 in celo vnaprej graviral pokal za osvojeno 1. mesto. Na koncu so ga kaj hitro pospravili 
Tek je bil naporen, konkurenca huda. Matej je štartal na polno. Bil sem prepričan, da bo pregorel. Pravzaprav bi stavil na to. Nisem se oziral na njegov tempo in tekel svoj tek, ki pa je bil tudi malce nad mojimi zmožnostmi. Težko mi je postalo že po 30km, ni mi bilo lahko ohranjati tempo, a ker sem borec, sem vztrajal. S kilometrino sem več kot zadovoljen, še v sanjah se tega ne bi nadejal. Res mi ni jasno kaj se dogaja. Ampak ok, ne bom si s tem preveč belil glave. Tako pač je
Lepo je bilo v Beogradu, vesel sem, da sem spoznal celo ekipo in »Bukimobil«. Buki ti si res car.
REZULTATI

In ker
, smo jih takoj po tekmi nekaj zasluženo zvrnili. Bukimobil in ekipa so ostali še na Adi, jaz pa sem moral zaradi poslovnih obveznosti zapustiti dobro družbo (ampak na splavih mi tudi nič ni manjkalo
)

Tek je bil naporen, konkurenca huda. Matej je štartal na polno. Bil sem prepričan, da bo pregorel. Pravzaprav bi stavil na to. Nisem se oziral na njegov tempo in tekel svoj tek, ki pa je bil tudi malce nad mojimi zmožnostmi. Težko mi je postalo že po 30km, ni mi bilo lahko ohranjati tempo, a ker sem borec, sem vztrajal. S kilometrino sem več kot zadovoljen, še v sanjah se tega ne bi nadejal. Res mi ni jasno kaj se dogaja. Ampak ok, ne bom si s tem preveč belil glave. Tako pač je

Lepo je bilo v Beogradu, vesel sem, da sem spoznal celo ekipo in »Bukimobil«. Buki ti si res car.
REZULTATI

In ker