Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pa smo ga premagali. Sabotin, namreč. Na prijavnem mestu smo zmrzovali pri 2 stopinjah celjzija in ledenem vetru, pod mostom na štartu smo bili že eno malček bolj gorki, ko pa smo zagrizli po dveh km v strmino, o mrazu ne duha ne sluha. Vsaj pri meni ne. :oops: :oops:
Na teku nas je bilo 74, zmagal z novim rekordom, nekaj čez 24 minut je Rok Bratina :clap: , pred Simonom Strnadom in Aljažem Božičem. :clap:

Pri puncah pa je zmaga, tudi z novim rekordom, šla v roke Ani Čufer :clap: , druga Urša Trobec, tretja pa Martina Svetičič.
Meni je šlo po moje- torej super- dve minuti bolje od lani.
Zaenkrat le en pikič fotk in trasa garmina od ZZ topa, poročilo sledi .... jutri?
Tonek je pa manjkal :roll:
Čestitke vsem- super smo bili. :laola
FOTKE: https://plus.google.com/u/0/photos/1066 ... 1122330961
GARMIN: https://connect.garmin.com/activity/698091643
Nazadnje spremenil zz topka, dne 16 Feb 2015, 11:56, skupaj popravljeno 3 krat.
Valentina, se opravičujem zaradi izostanka (so imele slivniške coprnice prste vmes), 6. aprila na Gradišču pa se zagotovo vidimo. :D
Lp!

Najprej čestitke za uspeh vsem sodelujočim na tem krasnem teku. Napisane pohvale naj bodo organizatorju v spodbudo, da s tekom nadaljuje in da se tek "prime", ker je ena res lepa prireditev.
Določene okoliščine mi ne dopuščajo, da bi se teka udeležil. Če bi lahko, bi najbrž pripeljal še kakšnega iz tega konca. Kljub temu pa je na teku le bil en "Dolenjc", pa še kar dobro se je odrezal (Bučar). Pogrešal pa sem moje stare "prvoborce", kar veliko jih je manjkalo.

Željno sem pričakoval ZZ topkino poročilo (blog), ki ga je užitek prebirat. Že prvi dan sem pogledal njen kratek prispevek in fotke. Zame je emotivno posebna št.8, ki razpira pogled na deželo-Goriška Brda, na kraje kamor me je pred 60 leti zanesla življenska pot in ki sem jo "zapustil" pred 47 leti, v tistem času pa tam preživel najlepša otroška leta.Mogoče se naslednje leto razmere spremenijo in to "nolstagijo" doživim v živo na samem teku. Upam.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA