prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Lep pozdrav...

Rabim nasvet... sem rahel supinator, torej tečem "po robu" stopala. To sem pogruntal, saj sem svojo tekaško "kariero" začel z napačnim copatom (Nike Triax) in nato na forumih našel rešitev za moje težave z bolečinami v stopalih in nogah. Pa sem prešaltal na Nike Vomero, takrat verzijo 3+. Božansko mehek copat.

No, ko sem te iztrošil, sem šel na Vomero 5, pa 7, pa 8. Ta teden sem kupil Vomero 9. Opazil sem, da z vsako novo izvedenko copati vse manj nudijo mehkobo, so vedno trši. Očitno bom moral počasi menjati. Torej, spoštovani so-supinatorji... kateri copati bi bili zame od trenutne ponudbe najprimernejši?

Poleg tega sem opazil, da je NIKE nehal izdelovati Nike + copate z prostorom za senzor v levem copatu. Uporabljam namreč tudi footpod, a si ga bom moral očitno zdaj zvezati med vezalke.... Slišal pa sem, da deluje tudi tako, da ga vtakneš kar v nogavico... ima kdo kakšne izkušnje?

Vnaprej hvala za sugestije in nasvete.... Gregi
Od "klasičnih" kaj izmed:
- Saucony Triumph ISO
- Asics gel nimbus
- Brook glycerin
- Mizuno wave enigma
- Adidas ultra boost
- Nike air pegasus

Potem od takih z manjšim drop-om pa:
- Asics 33M
- Brooks pure flow
- Altra Torin ali Paradigm
- Newton fate
- Kakšne Hoka one one (samo teh pri nas ni za dobit)
Tisti čip deluje tudi, če si ga v jezik pripopaš, pač malo strgaš copat in s sponko nazaj pripneš. Lahko si tudi všiješ žep na jezik, zabarikadiraš z vezalkami.
Vpiši v google how to improvise nike+ chip in dobiš lep slikovni in besedni prikaz. To sem si jaz mislila nabavit, pa nimam in niti nočem pametnega telefona, i poda tudi nimam...tako da, sem opustila idejo in se ne sekiram.
Ja... no... imam Garmin Forerunner 610-ko... pa je footpod en gadget več... Pri sebi sem pač opazil, da me pri teku dodatno motivira to, da ko pridem domov še ene 15 minut zapravim za to, da podatke o teku spravim na računalnik in malo tuhtam o teku, ki sem ga opravil... del celotne ceremonije, I guess :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA