prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 strelec30
Mene zanima, ali ima kdo te Mizunke, ki naj bi bile tekaški copat leta in ki so v akciji v Hervisu in Intersportu. Jaz sem si jih kupil in moram rečt, da sem kar zadovoljen z njimi ( kot vedno z Mizuno). Če jih kdo ima, naj napiše, kakšen vtis ima oz. kako je zadovoljen z njimi.
Uporabniški avatar
 Junc
Jaz sem jih kupil. Zadnji par je bil, pa še 20 % popusta na njih, tako da sem dal 7.900 SIT. Ampak so vredne denarja. Danes sem naredil prvih 10 km - odlično. Sej vem, da niso nov model, pa nekej, pa da jih je čas povozil, ampak tehnologijo blaženja imajo isto kot nove Mizunke, pa še na nogo sedejo kot morajo in niso prov grde. :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
Junce napisal/-a:Jaz sem jih kupil. Zadnji par je bil, pa še 20 % popusta na njih, tako da sem dal 7.900 SIT. Ampak so vredne denarja. Danes sem naredil prvih 10 km - odlično. Sej vem, da niso nov model, pa nekej, pa da jih je čas povozil, ampak tehnologijo blaženja imajo isto kot nove Mizunke, pa še na nogo sedejo kot morajo in niso prov grde. :lol:

Junce, halo?
Katere copate, ki jih danes prodajajo v trgovinah, je pa povozil čas???
Ne bi rekel, če bi govoril o startaskah ali pa o platnenih Converskah ali pa o Adidas Universal... ;)
:roll:

Če ti pašejo na nogo in ti ustrezajo pri teku, so OK. Ostalo je marketing.

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 lojzeP
pegaz napisal/-a:Ne bi rekel, če bi govoril o startaskah ali pa o platnenih Converskah ali pa o Adidas Universal...

Čaki no mal - včasih smo samo v takšnih laufal in okoli skakal :D

Startaske so bile zakon za namizni tenis, u Converskah smo basket nabijal, brez Univerzalk si pa nikakor nismo znali predstavljat malega nogometa ( OK - morda še Romke ali Berlinke ) - nostalgiji nikoli konca 8)

btw - nice avatar ( hambi / 1 Euro ) :D

............... aja, Mizuno ........ verjetno letošnja investicija :oops:
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:
btw - nice avatar ( hambi / 1 Euro ) :D

€ sa likom PP Njegosa :) , a ne.

lptini
Uporabniški avatar
 pegaz
lojzeP napisal/-a:
pegaz napisal/-a:Ne bi rekel, če bi govoril o startaskah ali pa o platnenih Converskah ali pa o Adidas Universal...

Čaki no mal - včasih smo samo v takšnih laufal in okoli skakal :D

Startaske so bile zakon za namizni tenis, u Converskah smo basket nabijal, brez Univerzalk si pa nikakor nismo znali predstavljat malega nogometa ( OK - morda še Romke ali Berlinke ) - nostalgiji nikoli konca 8)

He he Lojze
romke so ble itak zakon
ampak to ne spremeni dejstva, da tukaj ni čas povozil samo tistih superg... (Nostalgija - Flanci dej mi no uno plotezo da te mal ugliznem k sm tok stlastna PLESS) ;)

lojzeP napisal/-a:btw - nice avatar ( hambi / 1 Euro ) :D
............... aja, Mizuno ........ verjetno letošnja investicija :oops:

Avatar je zrihtal Tini, Podgorica stajl. :clap:
Mizuno: razprodaje so nardile svoje, v garaži čaka na štart Wave Rider 8. Ampak klinc, ko se nobene tastare ne znucajo zadost, kolena me pa zarad njih tud še ne bolijo... neki se bo treba zmislt. Mogoče bo pa tastare gdo ukradu...? Al bojo pa kam padle (recmo za omaro...?)

LL Pegaz Obuti :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA