Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

milk
Meni se ne zdi, da bi bila to tekma, ki je nikakor nebi smel izpustiti a bom, če bo vreme v redu, najbrž vseeno prišel, saj bo to ravno pravšnje ogrevanje za naslednji dan, ko bo Gradišče.
Uporabniški avatar
 tomi
Včasih je ta tek veljal kot nek uvod v tekmovalno sezono v gorskih tekih, na kateri je manjkal malokateri od reprezentantov v gorskih tekih. Letos pa so na spletni strani AZS - GORSKI TEKI zapisali:
OBVESTILO potencialnim kandidatom za reprezentance za nastope na mednarodnih tekmah v letu 2017 – Odbor načrtuje priprave, katerih cilj je predvsem izmenjava informacij, v vikendu 24. – 26. marec v Goriških Brdih. Vabljeni bodo dobili podrobnejše informacije v prihodnjih dneh po e-mailu.
Očitno se časi spreminjajo, ali pa v odboru za gorske teke gledajo kakšen drug koledar :roll:
 TONEK
Malo gledam po preteklih rezultatih, ki so naravnost fantastični. Zarnikov rekord 15.42 iz leta 2005 je najbrž neponovljiv. Valentina, tukaj je tudi tvoja formula (krat dva minus dolžina) 27.54 letos postal zame prehud zalogaj :cry:
 TONEK
Od slabe stotnije udeležencev ni nobenega resnega odziva, tako, da lahko mirno filozofiram.
Dušan je kot vedno, naredil še eno lepo tekmo (s pomočnikom Ivanom) , ki se je odvijala v moji neposredni bližini. Sicer bom letos zelo pogrešal njegovo ¨Grinto¨, saj se bojim, da bi bil letos še zadnjič sposoben opravit z njo v limitu. No, na to kaže že včerajšnja tekma, saj sem se po Valentinini formuli uspel rešit s 36 sekundami pred Miranom. :lol:
Na srečo mi na podelitev ni bilo treba čakati (dobro uro in pol), saj se skolegom napotiva do Jarškega doma, kjer si ogledava zaključek polomije naših vrabcev. Pozneje mi je bilo malce žal, da nisem počakal podelitve, saj je morala hči v rokah odnesti torto dol, ki jo je že drugo leto zapored zaslužil vnuk, kot najmlajši udeleženec tekme.
Naj pohvalim kvaliteto majice, vendar je zame, robustnega kmečkega fanta velikost ¨¨S¨¨ očitno premajhna. :mrgreen:
Dušan, drugo leto se zopet vidimo!
Pa še rezultati, da ne bomo slabši od Primorcev. (Žal je kar nekaj napačno napisanih imen) https://prijavim.se/uploads/1998_result.pdf

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA