Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#356179
Kljub slabi vremenski napovedi se je v Podbrdu na štartu zbralo 115 tekačev. Sama sem šla proti vrhu zgolj navijaško, niti netekmovalno tekmovalno ne, a sem vseeno zmagala. Tako kot vsi.
Grizli smo v slabih, mokrih razmerah. Dež, megla, mraz pa nam vseeno niso prišli do živega.
Organizacija kot vedno brezhibna. :laola
En poseben aplavz gre večnemu mladeniču Čufer Petru, ki se je teka udeležil vseh 24 botov. Bravo, Peter! :clap: :clap: :clap:
Zmaga po času je šla k Joštu Lapajne, drugi je bil Timotej Bečan, tretji pa Simon Alič.
Pri damah je najhitreje hribček zgrizla Tina Klinar, pred Mojco Koligar in tudi večno mladenko Mihaelo Tušar.
Čestitke vsem!
Moje fotke z meglenega terena tudi z zasilnimi rezultati:
https://photos.google.com/share/AF1QipM ... VsQVAwREhB
#356230
Valentina, stokrat hvala. Za poročilo, navijanje, fotke, fige...
In kdo je po dvakrat na sliki? Samo prvaki :lol:
Lepa tekma, v podarjenih vremenskih pogojih. Ne razumem le, kako je Valentina že vpila moje ime, ko je bilo vmes še na deset metrov megle? Hvala bogu, slabe napovedi so se ustrašili samo Makaronarji, nekaj tekmovalcev je zvabilo tudi sv. prvenstvo veteranov, ki je bilo na isti dan. Na tej tekmi kot vedno dobra organizacija (pokošena trasa, malica, kosilo - redarji mi tokrat niso zatežili) in seveda nagrada (ki jo žal še nisem dobil) tu so zelo inovativni , kjer so majice že zdavnaj ukinili. Petrov rekord zaradi drsalnice ni bil v nevarnosti, je bil pa njegov soimenjak že štiriindvajsetič v cilju in to z dobrim časom. Čestitke, Peter! Sem pa prvič pogrešal gospo s harmoniko - upam, da je z njo vse v redu in se samo boji meh zmočit. Upam tudi, da je organizator vsaj na kosilo povabil gospo in gospoda s hiše Trtnik št. 6, saj smo jima stopnice pred vhodom popolnoma zasvinjali.
Drugo leto je na vrsti sonce in moj enajsti obisk :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA