prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 BORA
Prosim, če se mi javi kdo, ki ima slovenska navodila za Polarjevo uro, model S625X.
Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 cyc
Mene zanima, če kdo v grafih hitrosti opaža kake špice? :shock: Jaz jih imam odkar pomnim, pa mi sedaj res že čudno vse skupaj zgleda, me ima, da bi pisal tja gor na finsko - če je to normalno ali je z mojim foot podom kaj narobe.
Med 5km tekom imam kake tri ali štiri špice, ki gredo gor in dol, v nekem trenutku kažejo 0km/h, kdaj pa obratno, mi za hip pokaže dvojno vrednost povprečne hitrosti. Ne eno ne drugo se ni moglo zgoditi, gotovo se pa nisem ustavljal. :?
 Benady
Hm, po mojih opazanjih se spica pojavi med zavijanjem za 90°, pod vplivom kakega sevanja ali EM polja ( tudi mimovozece vozilo lahko).

Sicer pa se to vse da kasneje v grafu popraviti.
Uporabniški avatar
 Fotr
Benady napisal/-a:Hm, po mojih opazanjih se spica pojavi med zavijanjem za 90°, pod vplivom kakega sevanja ali EM polja ( tudi mimovozece vozilo lahko).
Sicer pa se to vse da kasneje v grafu popraviti.

Ali imata tako napako obe ure, Polar in Suunto? :shock: :D
Uporabniški avatar
 cyc
Hmm ... EM polje ob kakih daljnovodih vpliva na prikaz frekvence bitja srca, pa česa takega ni na oni poti :?

Tule je URL do slike, lepo so vidne te špice:
http://www.sportosplet.net/galerija/albums/userpics/10399/polar-spice.jpg
Hkrati opažam, da pri prvih grafih takih špic ni bilo, tekel sem pa po več ali manj istem terenu.

No, same karakteristike teka na zgornji sliki so zanič, ampak ni to poanta :P
 Benady
@Fotr me mal heca...obe URI...ne bom spet nasedel.

@cyc...tole je pa res precej spicasto....to se meni ne dogaja, tako da ne bi vedel vzroka
Uporabniški avatar
 domen81
a je ze kdo pogruntal kaj je s temi špicami pri polarju ?????
imam model S625x in se mi dogaja isto

a od zacetka se to ni dogajalo !!! Na isti trasi dolgi 8.6km mi naredi kakih 20 takih spic ! Vmes tudi napise da ne najde food poda... pa se razdaljo izmeri narobe in sicer okoli 7km... torej 1.5km izgine.. ???

prosim ce kdo kaj ve kaj bi bilo.... predvsem me moti to da od zacetka to ni delal sedaj pa kar naenkrat pri vsakem teku...
Uporabniški avatar
 Airskull
zanimivo kja se vam dogaja men zadeva deluje BP
Uporabniški avatar
 Pepino
tudi meni se to dogaja (v eni uri tega mi 5-6x javi da ne najde senzorja) samo na tem linku jaz nisem nasel nekega pravega razloga oz. resitve.
Eden je pisal da je resetiral in mu je potem cca. 150km delalo spet normalo ampak da je to potrebno vsake toliko casa resetirati tudi ni resitev.
Je kdo nasel kaj vec info????

lp
Uporabniški avatar
 Pepino
And®ej napisal/-a:Še dva likna ta temo bugov in podobnih zadevščin:
http://health.groups.yahoo.com/group/WriststopTrainer
http://users.telenet.be/wy/sport/

LP
And®ej

zelo zanimiva linka!
ampak ima kdo kaksen recept kako to napaka odstraniti (recimo: poslati na servis, jo zamenjati, pred uporabi dobro pretresti, ..... itd.)???
Uporabniški avatar
 domen81
jaz sem pregledal tale Yahoojev forum pa ne najdem nic o tem kako odpraviti tezavo... ene prakrat sem naletel na "speed spikes" samo nic o tem kaj bi to povzrocalo ..... ? :roll:
 barista
napaka v "softweru" tko vsaj jst mislim ker mam isto uro ze kako leto pa pol pa redno treniram in nimam takih problemov. Vseeno pa ne izkljucujem verjetnosti vpljiva EMV (daljnovod, repetitor za GSM itd.)

Jst bi na tvojem mestu probal it tecit nekam cisto stran od civilizacije ( hosta brez kakrsnih koli his in daljnovodov) pa ce se bo pojavila ista napaka pol je napaka v senzorju za tek in ne v uri. Ker ce ti utrip kaze pravilno pol sem ziher ( skoraj ziher ) da je napaka na senzorju.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA