Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

 daca10
#372734
Tudi jaz sem bila, tekaško, na ta dolgi :juhuhu: , z "novo" trojko, ki smo jo sestavile v službi za novoustanovljeno Športno društvo Elan. Dve babici :wink: in ena mladinka, odlična trojka, super smo se ujele in uživaško oddelale traso, čeprav priznam, da je mene na koncu, v zadnjih dveh kilometrih že pobiralo :lol: :mrgreen: , se pozna manjko letos pretečenih :lauf: :oops: .
Valentina, najprej sem zagledala legendarne pajkice tvoje boljše polovice :), tebe pa takoj zraven :laola . Bravo družinska trojka :clap: :clap: :clap: .
Še precej več poznanih na štartu, na progi legendo Boruta kot usmerjevalca, na Golovcu me je nekdo poklical po imenu, pa žal ne vem kdo :oops: , sem pa pomahala in zaklicala pozdrav. Lepo število pohodnikov, tudi mladih, super vreme, na koncu smo v cilj pritekle celo v treh urah, ker s tem se res nismo obremenjevale in niti enkrat pogledale na pametne napravice na rokah :D .
Čestitke vsem, še pridemo! :laola
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
#372736
TF - Feniks trojka je spet dokazala in prikazala, kako se vstane iz pepela v novo epizodo. :D
Razy je bil glavni organizator in motivator, da smo se sploh prijavili. :) Mojca in moja malenkost sva samo uživala blagodati imeti v trojki človeka, ki je organiziran in ve kako se stvarem streže.
Življenje je zanimivo in vedno polno presenečen in izzivov. Zadnji dan sva dokončno ostala brez tekačice. Ampak je Razy uporabil svojo super moč in našel novo. Smo se srečali par minut pred začetkom in se dogovorili za cilje. In potem smo se jih držali. :) In je bilo jako zabavno vso pot. Pogovorno in taktično zrelo smo odbili kratko traso v lanskem časovnem okvirju. Za kar si lahko samo čestitamo, ker desca vadila prav nisva. In se je poznalo v soboto popoldan in v nedeljo. Sem bil podoben robocopu. :) Ampak sem vseeno šel kosit travo in čistit podstrešje.
Hvala vsem navijačicam in navijačem ob progi. Hvala tudi vsem, ki so prenašali moje govorjenje med vzponom na Golovec. Nič osebnega. Samo taktika. :)
Analiza je bila kratka in kalorično ustrezna. B vitamina je bilo dovolj.
Drugo leto pa ziher gremo tadolge, da ne bomo tako hitro okoli.
Lp, orazni slon
 spela*
#372757
Naša trojka je opravila z 29 km. Upam, da ne zadnjič, glede na to, kaj se govori ... :evil:

Srečali dva tekača v majicah Tekaškega foruma (eden od njiju je že spisal poročilo na TF :wink: ) - pohvaljena, Razy in Oranžni slon!

zz topka, ja, oboje trojke gredo čez Golovec (dolge gredo pred tem še na Orle in se potem spustijo na Golovec, kratke se pa dvignejo nanj :D ).

Čestitke vsem!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA