Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

TONEK
Primorski teki so se že prevesili v zadnjo tretjino, ostalo je le še nekaj 'poslastic' tega pokala. Včeraj je bil na vrsti Porezen, ki ima zelo všečno progo, vendar če ne bodo v bodoče prestavili datuma izvedbe v kakšen hladnejši mesec, Cerknega ne bom več videl. Sicer zgledna organizacija, parkirišč dovolj, trasa dobro označena, okrepčevalnice zadovoljive, malica v gostilni vrhunska. Kar nekaj časa pa sem bentil nad fantoma prve okrepčevalnice, ki me v tekaški zagnanosti nista opozorila, da nadaljujem tik za njima v breg, namesto po lepem asfaltu, kamor sem jaz ubral pot... :twisted:
Vse pohvale tudi okrepčevalnici pri koči; lubenica, pijača, pecivo - kolikor ti srce poželi. Žal je bilo treba kmalu dol, družbo sta mi delala Franci in Romana. Na zemljevidu gledam možnost delnega prevoza ob povratku - kombi v vasici Poče bi bil zelo dobrodošel in skrajšal sestop (kot je lepo organiziral Brane prevoz s Prtovča v Železnike).
Kljub pomoči palic mi je šlo slabo, kar šest minut sem bil slabši, kot na prvi izvedbi teka.
Na Marijino vnebovzetje pa Most na Soči.
Pa še rezultati:
https://timing.sportident.com/de/result ... ategory#cf
 TONEK
Hvala, Valentina!
Ha, kar moj dan je bil. Ampak 727 dni pozneje. :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA