Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ziga
Za sezono 2025 je predvidenih skupaj 21 tekov za odrasle, 14 za otroke (po en za otroke in odrasle je že izpeljan). Za odrasle bomo izpeljali 5 pokalov: Pušeljc (4 teki), Gorski teki gor (8), Gorski teki gor-dol (5), Trejli (4), Vertikali (4).

Pokal Pušeljc ostaja v domeni štirih pobudnikov in oreganizatorjev.

Pokal Gorski teki gor sestavljajo naslednji teki: Tek na Tabor, Mini vertikal Sabotin, Gradiški gorski tek, Bubin tek na Javornik, Tek na Špičasti vrh, Tek na Ratitovec, Tek na Hleviše, Gorski tek na Nanos v spomin na Fabjana Furlana. Zaključek s podelitvijo priznanj bo takoj po razglasitvi izidov teka na Nanos.

Pokal Gorski teki gor-dol sestavljajo naslednji teki: Tek čez Veliko Gradišče, Trejl Bevkov vrh, Vzpon na Široko, abotin Trail Evening, Štanjelski tek. Zaključek s podelitvijo priznanj bo takoj po razglasitvi izidov Štanjelskega teka. Temu bo sledil še zaključek PGT 2025 (skupni izidi).

Pokal Trejli sestavljajo naslednji teki: KBK trejl, Milanja Trail (Snežniški teki), Graparski Trail 20+ (Podbrdo TR festival), Trejl po Angelski gori. Zaključek s podelitvijo priznanj bo takoj po razglasitvi izidov Trejla po Angelski gori. Pogoj za uvrstitev teka v Pokal Trejli je dolžina teka cca 15 km in več.

Pokal Vertikali sestavljajo naslednji teki: Vertikal Kucelj, Gorski tek na Malo goro, Vzpon na Porezen, Gorski tek Ivana Anderleta. Zaključek s podelitvijo priznanj bo takoj po razglasitvi izidov Gorskega teka Ivana Anderleta. Pogoja za uvrstitev teka v Pokal Vertikal sta cca 1.000 m višinske razlike in ustrezno razmerje med višinsko razliko in dolžino (količnik 0,15 in višji).

Več na http://www.primorskigorskiteki.si.
Uporabniški avatar
 mac
Ja saj me res ni bilo. Mnogo let. V moji dnevni sobi sem tekmoval prvič odkar je cilj na vrhu moje dnevne sobe.

Po drugi strani pa sem ravno ob joti razlagal" da me itak ni", zavoljo tega, ker nimam nič "družabnega - socialnega", namreč še FB sem ukinil pet šest let nazaj.

No v gozdu pa me še najdeš dosti

:D
 TONEK
Valentina se je lepo razpisala in nimam kaj dosti dodati poročilu. Skrbno zarisane oznake po skalah, super okrepčevalnica v cilju, prevoz opreme, žrebanje uporabnih nagrad, okusna malica, pa še vreme je sodelovalo v nasprotju s sobotno tekmo na Kalu, kjer smo bili priča enemu drugemu letnemu času. Tokrat je bil zame rezultat brezpredmeten, po dolgem času sem imel priliko za druženje s starimi znanci. O zmagovalcih nič novega; Kot je sobotna zmaga pripadla Miranu, je današnja Simonu. Živ dolgčas :clap:
Kot rečeno, zadovoljen sem se vračal domov, malce me je vrglo iz tira pri prevzemu št. številke, saj se niso držali cene štartnine, kot je bila objavljena v razpisu tekme.
Tretjega maja vabljeni na Učko!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA