prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 tekačica
So nas včeraj peljali v fitnes v ljubljano (športni dan), pa smo med drugim uporabljali tudi play station za noge. Mi je kar prirasel k srcu...tako da me je začelo zanimati, če imajo to še v kakšnem fitnesu (kranj in okolica) oz. koliko ta zadeva stane (sklepam da je zelo draga stvar, saj plošče pogosto počijo oz. se zlomijo).

Aja če kdo ne ve kaj je to (ker ne vem če se temu sploh tako reče-v fitnesu to tako imenujejo) to zgleda tako:
Televizija in zvočnik...potem pa igra glasba in po ekranu se rišejo puščice levo, desno, gor in dol...tvoja naloga pa je, da ko pride puščica do vrha ekrana pohodiš ploščico na kvadratni plošči, ki je obrnjena enako, kot na ekranu.

A sem preveč zakomplicirala???
tekačica napisal/-a: A sem preveč zakomplicirala???

Kaj je pa to zakomplicirati? :lol: :wink:
No ja saj te nekako razumem, da si tako navdušena nad to novo stvaritvijo, da ne moreš dobr opisati stvari, kako deluje!
To bi se lahko tudi meni dogodilo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Athena89
mene to bol spominja na učenje plesnih korakov... :roll: :roll: :oops:
Uporabniški avatar
 Mitsu
Zadevi se reče Dance dance revolution. Kar rabiš je ddr mat (plošča občutljiva na dotik nog) in Playstation ali PS2 in seveda plošček s komadi ali pa PC in plošček z musko in pa konverter za playstation gamepad (ddr mat ima samo playstation konektor). Zadevo lahko nabaviš tukajle na Lik sangu:

http://www.lik-sang.com/search.php?query=ddr+mat

plošča stane od 5 jurjev naprej, samo pazi na carino, ker to je iz Hong Konga in pride carina in vsi stroški okrog 12 jurjev (nabavlju je moj kolega).

Tukajle je pa še Lik Sang podružnica v Evropi:

http://www.lik-sang.com/europe.php

Nisem še nabavljal tu in tukaj ne bi smelo bit carine. Samo lahko se pa zgodi da zadeve nimajo tu in pošljejo iz Hong Konga in potem te bodo cariniki ucurili.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA