Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

prideš na januarskega Cooperja Tekaškega foruma?

ja
14
74%
ne
5
26%
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

predvideni termini za uradne Cooperjeve teste ljubljanske Agencije za šport v letu 2004 so:

22. april 2004
20. maj 2004
9. september 2004
7. oktober 2004

nekaj smo se menili o tem, da bi si omislili še neuradne mesečne termine. ste še za to?
Nazadnje spremenil ero, dne 01 Feb 2004, 10:47, skupaj popravljeno 9 krat.
 dragons
Najbolj da akcija steče. :lol: Na dan s terminom in krajem.

Lep pozdrav!
Dragons :wink:
Uporabniški avatar
 matjaz
dobra ideja, pa se druzenje bo.
Uporabniški avatar
 ero
dragons napisal/-a:Na dan s terminom in krajem.

predlagal bi kak dan med tednom, recimo vsak tretji četrtek v mesecu. ura? recimo, da zdaj ob 16h, v mesecih z daljšimi dnevi pa tudi kasneje. lokacija? hja, Slovan ali pa ŽAK (se vnaprej opravičujem neljubljančanom).

kaj pravite?

še nekaj - ti testi bi bili popolnoma neuradni in samoiniciativni. prevedeno to pomeni: štopamo drug drugega in sami sebe, ni zdravniške pomoči in meritev, ki jih ima recimo Agencija za šport, ... imam pa na zalogi en vprašalnik o oceni telesne pripravljenosti in pred testom bi sodelujoče prosil, da ga izpolnijo.
Uporabniški avatar
 miro
Ideja ni slaba, tudi za neljubljančane ne. Če ne bo drugega bo vsaj druženje pa kakšen čvek ,tako ,da ne bo tako uradno.
Mimogrede bomo prverjali svojo pripravljenost.
Pri sebi vidim samo problem v dvoizmenskem delu.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 sbojan
Ideja je zelo zanimiva. Sam Cooperjev test opravim približno na vsake 3 mesece na stadionu. V času od Ljubljanskega maratona sem zaradi premalo treniranja teka (enkrat tedensko igram košarko, počasi vozim sobno kolo in zelo počasi tečem na tekalni stezi) poslabšal rezultat na 2400 m skoraj za pol minute.

Tudi če se ne bom mogel udeleževati vseh preverjanj v Ljubljani pa mi bo prav prišel vprašalnik o pripravljenosti. Mogoče se ga da objaviti na forumu ????

Lep pozdrav. SB
Uporabniški avatar
 ero
sbojan napisal/-a:Tudi če se ne bom mogel udeleževati vseh preverjanj v Ljubljani pa mi bo prav prišel vprašalnik o pripravljenosti. Mogoče se ga da objaviti na forumu ????

hoj in vsekakor. enkrat (ko si bom vzel čas :) ), bom vkup spravil stran s vprašalnikom, tempo tabelcami in par kalkulatorji (ITM, VO2max). vem, da je to vse že nekje na netu. a na enem mestu in lepo urejeno pa še ni, ne? :)

in potem bi lahko zraven dal še bazo testiranj za uporabnike, tako da bi si lahko kar na netu vodili evidenco VO2max in podobne zadeve. ne bi bilo slabo, ne?

idej je kar nekaj, časa pa ...
Uporabniški avatar
 nada
Tudi jaz bi se vam pridružila pri Cooperjevem testu, če bo le čas, me zanima kako mi bo kaj to šlo, do zdaj še nikoli nisem probala.
 dragons
A je stvar še aktualna ?

Lep pozdrav! :wink:
Dragons
 Warp
Men je prou. Se vidmo, če se bo še kdo najdu.

LP Warp
Uporabniški avatar
 matjaz
ok.
Uporabniški avatar
 Dule
Zapisano: 22. 1. ob 16h na pomožnem igrišču ŽAKa

Se vidimo :wink:.
 dragons
A mislite da bi bilo smiselno v sklopu te teme narediti anketo o udeležbi,da bi okvirno vedeli v kakšnem obsegu bi bila .
Danes sem pa mal Štuklja.

Lep pozdrav! :wink:
Dragons
Uporabniški avatar
 ero
dragons napisal/-a:A mislite da bi bilo smiselno v sklopu te teme narediti anketo o udeležbi,da bi okvirno vedeli v kakšnem obsegu bi bila .
Danes sem pa mal Štuklja.

hoj,

kot avtor teme sem dodal anketo.

Štukelj?

lp
Ero!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA