prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

1malcontent
Živijo!

Ravnokar sem se preselila v Lj ( študij ) in ker bolj slabo poznam tekaške lokacije tu v mestu( pa tudi mesto samo, če smo že pri tem...), bi kakšno dobro dušico na tem forumu poprosila za nasvet ali pa celo opis kakšne tekaške steze. Še posebej bi bila hvaležna za informacije o stezah, štadionih itd. kje v bližini Centra ( živim pri Kliničnem centru), Most itd. , ker bi tekla predvsem zgodaj zjutraj ali pa po osmi uri zvečer in bi se rajši izogibala uporabi Lpp-ja, če bi bilo mogoče.
Hvala za potrpežljivost in odgovore, lep pozdrav vsem!

P.S. Še to - ponavadi tečem precej kratke proge ( i am a lazy beginner),tako da to lahko vzamete v zakup pri lokacijah. Najlepša hvala :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Mi poletovci tečemo v Tivoliju v PON ob 17 45 in v SRE na stadionu Kodeljevo čis blizu tebe ob 17 45 uri.

Lahko se nam pridružiš
Uporabniški avatar
 mare
Če se pa na štadionu počutiš kot hrček na kolesu, lahko pa še vedno obtečeš park Kodeljevo ali skočiš na Golovec.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No meni je najbolj všeč Tivoli in tam je tudi veliko različnih prog ter veliko tekačev tako da nisi nikoli sam.
 sonata arctica
Jst med študijem živim v Lj. zdej že tretje leto, tekaške steze pa si ogledujem šele letos. Zaenkrat imam ogledan stadion Kodeljevo, ki je oddaljen kakih deset minut peš stran od tebe in če rabiš družbo-sporoč pa se kej dobimo! Planirane mam pozne popoldanske oz. zgodnje večerne ure, tečem počasi, ponavadi od 6 do 10 km, kar je več je pa že izjema.

Upam da se kej vidmo! :D
 1malcontent
Hvala za nasvete!
Sonata, tebi še posebej hvala za povabilo,enkrat te dni grem poiskat tole progo na Kodeljevem, če je res tako blizu. Že kar nekaj časa nisem nič tekla, tako da me zanima, kako mi kaj gre.

Uživajte :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA