prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 MARUŠKA
Ali kdo ve kaka je natančnost pri meritvi hitrosti in razdalje?
Trenutno nimam ure, rada pa bi jo imela..
Uporabniški avatar
 wuxscho
Jaz imam S625X, ki ima zraven enaki FootPod.

Osebno ga sicer ne uporabljam prav dosti, je pa presenetljivo natancen. Na lanskoletnem Ljubljanskem polmaratonu mi je pokazal razdaljo 20,7 km (namesto 21,1 km). To je v obljubljeni 5% napaki (tako pise v navodilih).

Je pa res, da ga nisem nikoli umeril zato mislim, da bi se ga dalo se popraviti.

Na forumu se nekje skriva link na eno stran za kalibriranje FootPod-a. :)

Moje mnenje je, da je razlika v ceni prevelika (med RS200 in RS200sd). Ko teces "zunaj" je pomemben cas teka, ce pa rabis zmeriti hitrost pa skocis na stadion (ZAK, holmer, Kodeljevo).

Lp, Wuxscho
Uporabniški avatar
 MARUŠKA
Tudi sama mislim, da je prevelika razlika v ceni. Kot sem brala, se da tudi pri uri RS200 dokupiti merilec hitrosti in razdalje. Ogledovala sem si tudi F11. S tekom se ukvarjam rekreativno, 2 krat sem bila na polmaratonu. Moja želja je 42 km, vendar ne še letos. Uro želim, ker hočem teči hitreje pri pravem srčnem utripu. Katero uro bi mi priporočili?
 mak
Tudi sam že nekaj časa razmišljam o nakupu te ure. Trgovci nočejo spustiti cene za več kot 5% na gotovino, ker je pač nov model in 55 jurjev je res veliko. Pri (www.bike_center.si )lahko do konca tedna dobiš uro v rdeči barvi z 10% popustom, vsaj tako so mi javili po e-mailu.
Res lahko kasneje dokupiš foot pod za merjenje razdalje, ampak je v kompletu (samo) 10 % cenejši, tako, da si bom verjetno jaz najprej kupil uro - čez čas pa še foot pod.
Ostalih pa ne poznam toliko, da bi ti svetoval - moj stari Polar je zdržal natanko 10 let in je bil čisto navaden osnovni model.

lp :wink:
Uporabniški avatar
 marathon95
mak napisal/-a:... in 55 jurjev je res veliko. Pri (www.bike_center.si )lahko do konca tedna dobiš uro v rdeči barvi z 10% popustom, ....

Kao član TF imaš 20% v TOMAS SPORT2
mak napisal/-a: .. lahko kasneje dokupiš foot pod za merjenje razdalje, ...

Zakaj ga kupiti posebno, :?: ako ga dobiš s modelom RS200sd :idea: :idea: ako o njemu govorite
 mak
V Tomasu nimaš popusta na ta model 20%, ker ga sploh ne smejo prodajatii s tolikšnim popustom ( baje Intact, ki ga uvaža ne dovoli znižanja za nove modele - vsaj tako so mi rekli. Za vse ostale pa res velja tolikšen popust za vse člane TF.
Model RS 200, ki nima footpoda stane 30 jurjev, kar je veliko ceneje kot z njim (55 jurjev),.Zato sem zapisal, da lahko najprej kupiš posebaj samo uro, kasneje pa dokupiš footpod, ker ni bistveno dražji kot v kompletu!

lp
:)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA