prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 bozo
V Tomas športu sem zadnjič nabavil precej drag model addidas control za katerega velja 28 dnevni test run. Kar naj bi pomenilo da lahko vrnem copate nazaj 28. dneh. No tu pa nastopi težava. Dobil sem namreč dve različni inf. od prodajalcev v dotični trgovini. Eden mi je rekel, da moram copate vrniti točno na 28. dan (od kdaj se šteje vključno s prvim in zadnjim dnem), drugi pa, da jih lahko vrnem kadarkoli po 28. dneh. To mi je pa spet malo čudno. Imam copate pol leta potem jih pa odnesem nazaj in dobim denar.
Ima morda kdo kakšno oizkušnjo s tem?
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
tako je.....adidasov test run gre tako da vi ubistvi ta copat ki ste ga v tej akciji kupili testirate 28 dni in če v teh 28 dneh ugotovite da vam copat ne odgovarja,oz je z njim kaj narobe,vrnete z priloženim računom in se vam potem copat zamenja ali vrne denar....
Uporabniški avatar
 bozo
No saj to mi je jasno. Zanima me KDAJ jih lahko vrnem. Ali mora to biti točno 28. dan oz. je lahko prej ali kasneje?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA