prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 miky
Živjo,
Sem nov tu na forumu, sedaj pa ne vem, a je že bilo kaj govora o nakupih v ZDA, ker nekaj na hitro sem preko interneta brskal in videl da pride kar 25k SIT razlike za določen Polarjev model merilca srčnega utripa. Je kje v ZDA, kakšna firma kjer dobiš to še cenejše, ali je www.amazon.com najcenejša varianta?

hvala za informacije ter lep pozdrav vsem!
Uporabniški avatar
 Tatjana
Pri nakupu v ZDA računaj na to, da boš moral plačati še carino in DDV - razen če ti jo kdo prešverca v SLO ;)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Tako je, pa če bo švercal nej da na roko uro, škatlo pa vrže adijo. Se znajo zataknit tud v to.
 Aleksander69
Nič ne rečem. Res je, da človek pride ceneje skozi. Bi se pa vprašal, če je to vredno, ko se naprava pokvari še v času, ko ima jamstvo. Kaj potem??? Dejstvo je, da se te male napravice zelo pokvarljive. Pa naj bo Polar ali Suunto.
Uporabniški avatar
 buha
pred kratkim sma s kolegom narocla dve POLAR AXN 500 uri... najcenejsi so bili na www.jomashop.com drugace pa pricakuj 20% ddv in pa carino... ura me je prisla 251$ plus postnina plus carina z davki... ko sem na carinski posti paket prevzel sem najprej znorel, saj nisem vedel da ta nasa preljuba drzava zacarini tudi paket ki je poslan od fizicne osebe k fizicni osebi (ure mi je namrec poslala sestricna ki zivi v USA)... ampak ko sem placal davke z carino me je prislo 10 tisoc tolarjev tak da ce koncno crto potegnem sem dal za uro 68.000 sit z vsemi stroski vred.... z postnino in z carino ter davki.... se vedno ceneje kot pri nas.... (85.500)
Uporabniški avatar
 Mitsu
Jest ne bi kupoval takih zadev iz USA ravno zaradi garancije. Men se je Suunto T6 pokvaril in so mi dal novga, potem se mi je pokvaru pa še senzor in sem tud dobil novega. Vse skupaj se je povarilo v roku enga leta. Zdaj ne vem - če garancija velja po vsem svetu in ti pri nas zamenjajo potem se sigurno splača, drugače pa ne. Ker pri pošiljanju nazaj imaš lahko kar nekaj težav + stroški. Slišal sem tudi za zgodbice (sicer za drugo opremo), da ko pošlješ na popravilo se zadeva nekje izgubi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA