Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

20.5.2006
6. ŽUPANOV TEK ZA FUNDACIJO VINKA DRAKSLERJA Brdo pri Kranju - MESTNA OBČINA KRANJ

To je, zaenkrat, vse, kar sem našel o tem tradicionalnem kranjskem teku. :!:

Ostale podatke pa poskusite pridobiti tisti, ki se ga nameravate udeležiti, kajti sam vas bom tisti dan nadzoroval iz drugega konca SLO ( :heart :heart :heart Press) :wink:
 Benady
......Vsa zbrana sredstva od startnin, donacij in sponzorjev bodo namenjena Fundaciji Vincenca Drakslerja za odvisnike – zdravljenje odvisnikov, pomoč odvisnikom in njihovim svojcem. ......

O, fino :? . Ves zbran denar bo šel za narkiče, medtem pa vam bodo le-ti še avtoradio iz avta ukradli. Pa denarnico in mobitel. Trden namen sem imel udeležiti se tega teka, zdaj sem pa v dvomih :roll:
 marjan
Sporočam, da danes urejajo progo okoli našega "ovala". Nasipajo pesek, previsoke dele režejo, za njimi se podi valjar, pa še kosec odstranjuje odvečno travo...

Iz druge roke (Simona press)
Marjan
Uporabniški avatar
 še1PR
Benady napisal/-a:O, fino :? . Ves zbran denar bo šel za narkiče, medtem pa vam bodo le-ti še avtoradio iz avta ukradli. Pa denarnico in mobitel. Trden namen sem imel udeležiti se tega teka, zdaj sem pa v dvomih :roll:

Dej no dej! A ti pa ne moreš od ničesar postati odvisen :?: :shock: npr. od teka,... :wink:
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Ali mi lahko kdo pove, kako pridem do tja z Jeseniške strani??

LP
 Simona T
Na avtocesti izvoz "Kranj - zahod", potem pa levo, v krožnem križišču naravnost, pri gostilni Lakner zopet levo in potem samo še naravnost do Brda ( skupaj cca 3 km). Na tablah je smer Kokrica, Predoslje, Britof, Preddvor, Zg.Jezersko. Se skoraj ne da zgrešiti.

Lep pozdrav,
Simona
 Benady
Hja, z avtoceste greš na izvozu KR-ZAHOD, levo smer Kokrica. Čez 2 km vas Kokrica, na rondoju nagliho, mimo šole in potem spet levo, po glavni cesti do konca vasi. Spet čez kaka 2 km zagledaš ograjeni center Brdo, pred ograjo levo in si že praktično na štartu. Lahko greš v prej omenjem rondoju desno, mimo Mercatorja, in potem levo, pa si spet na glavni aveniji de Kokric'. Lahko greš v rondoju levo, skozi Mlako in na koncu vasi desno okol' rit' v varžet. Lahko greš v rondoju tudi nazaj od koder si prišel, v tem primeru prišparaš štartnino, ampak ne dobiš majice in golaža.
Uporabniški avatar
 vizi
Ne vidim razloga, da ne bi tekel. Gremo okrog Brda na Županovem teku! Dobra družba in pozitivne vibracije, domači okoliš in krog, ki ti zleze pod kožo :) Kilometrina je za ta čas lih tista prava, zato PRIDEM! Se vidmo!
Uporabniški avatar
 Junc
Itak da se vidimo, cesto sem danes stestiral in so jo kar lepo povaljali in nasuli dele, kjer so bile velike luknje (bolje kot lani se mi zdi). Upam da bo vreme bolj slabo, ker sedaj je bilo dva dni kar soparno.
 Benady
Junce, kot kaže imaš veze zgoraj :lol:

Ponoči je progo namočilo (da ne bom preveč prahu žrl od vas tahitrih ) in shladilo ozračje na znosnih nekaj-čez-10-stopinj. Za moje pojme idealno.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA