prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 toma
A mi lahko kaj več svetujete katere superge naj kupim?
Največ tečem po makedamu pa tudi kakšna gozdna pot se najde vmes!
LP,T.
Uporabniški avatar
 Vlajko
8) Odvisno od tega, koliko cekinov si pripravljen odšteti:

Moj (subjektivni) namig za (kopni) tek po ne- ali manj- urejenih terenih:

1. Za malo manj para malo manj muzike. Sicer jih trenutno nisem uspel najti, jih pa običajno imajo v kakšnem S 2000. :wink:

2. Za malo više para malo više muzike.
Uporabniški avatar
 pementos
Pegasus je zelo dober model. Jaz imam zimski model in sem zelo zadovoljen. Jih priporocam tistim, ki imajo sibke glezenje.
 superga
Omenjeni Salomon je sicer odličen model, primeren pa za dobro trenirane tekače, ki potrebujejo predvsem hiter model. Blaženje je temu primerno veliko manjše od Pegasus-a. Primernejši je za neurejene terene (korenine, kamenje ipd.) , ne pa toliko za npr. makadam ali celo asfalt.

superga
Uporabniški avatar
 brankos
Jaz podpiram Vlajkotov predlog 2 - X132066 RESPONSE TR. M S5. Jih čez drn in strn teram že 9 mesecev ter tudi po tekmah, pa mi veselo služijo. Tudi mrežasta zunanja struktura, za katero sem imel ob nakupu največ pomislekov se je izkazala kot zelo trpežno.
Uporabniški avatar
 pegaz
Zelo dober copat, stabilen, dobro blažen, enako dobro se obnese na asfaltu in makadamu/gozdu. Mam ga že 2 leti, pretekel z njim 1 maraton, 3 polmaratone in veliko trening km. Je pa malce težji od recimo nike air skylona (in naj bi bil manj "hiter").

Meni zelo ustreza.

LL, Pegaz :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA